Allt ställs in igen… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Allt ställs in igen…

HEJ och glad fredag fina ni,

Det har redan blivit lunchtid och jag har haft en intensiv morgon efter att jag lämnade barnen hos mamma och pappa på höstlovsförmiddag… Körde dit dem i pyjamasarna och det är verkligen fortfarande en sån ny lyx att kunna ha mamma och pappa runt hörnet. Otroligt.

Sen har jag haft en känslomässig berg och dalbana, det blev traumaterapi för mig imorse och jag sammanfattade många otroligt sorgliga tankar som snurrat i mitt huvud parallellt med en massa tydliga steg framåt som jag faktiskt GÖR och så mycket fint jag väljer för MIG idag. Total berg och dalbana helt klart.

 

 

Och här har ni mig just precis nu. I mina nya skinnbyxor från Zara jag äntligen haffade i veckan (fejk men supersköna och det känns inte som jag blir så där vaaarm som man oftast blir av såna här annars, köpte dessa efter att provat igenom en massa om några är på jakt efter sköna liknande) och min mjuka, sköna I dig Denim tröja. Nu får några mjuka timmar följa den här fredagen helt enkelt, med höstlovsmys och lek och mental vila.

 

Det blir skönt det – ska ni fira halloween eller hitta på något extra mysigt i helgen? Det blir ju inga middagar med vänner för vår del eftersom vi har fått nya, extrema riktlinjer i Skåne kring hur vi får röra oss och umgås de närmsta 3 veckorna pga ni vet vad…. Mina tennisträningar ställdes in – det mesta ställs in nu igen… Så tungt och omtumlande att backa så här igen och jag tror många är lite chockade MEN vi gör  det ju alla skull. För att förhoppningsvis kunna fira jul med våra nära och kära och bromsa smittspridningen. Vi hjälps åt nu igen. Vi umgås med min familj och sen är det grannarna här borta som ingår i vår träffas flera gånger i veckan krets. Resten ställde vi in och om vi ska träffa någon kommer vi göra det utomhus med avstånd istället. Ikväll skulle jag egentligen träffat Nea på AW i Malmö men vi ses inte på veckobasis och ställde in. Tråkigt och lite tungt som sagt MEN vi har det ändå så himla bra här i Sverige så jag tänker på alla länder som stänger ner helt igen. VI har det bra, vi får njuta av att vara hemma och vara tacksamma för det tänker jag.

 

Ha en fin fredag <3.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Du är så klok! Tänk om alla resonerat som du.
  Körde förbi Vellingeblomman igår av nyfikenhet när ändå hade vägarna förbi. parkeringen knökfull 😱 hur tänker folk???

  1. johannakajson
   johannakajson

   Jag vet inte – 3 veckor borde man kunna hålla ut, det är ju till och med tidsbegränsat för denna perioden…

 2. Kristina

  Vi har även här i Sthlm fått tuffa restriktioner. Jag jobbar som lärare och vi får fr måndag inte vistas i vårt personalrum utan ska hålla oss i våra klassrum alt vara ute. Vi insåg alla att det blir till att ta med en kaffetermos till jobbet. Känns konstigt att vi ska vara på plats men rektorer mm måste jobba hemifrån,