Varför bara en pumpa? – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Varför bara en pumpa?

Jag är ju ingen direkt fan av Halloween egentligen men jag har fantastiska minnen av att fira det i USA när vi var där när jag var ungefär 7 år gammal en höst och hälsade på våra vänner som bodde där…. Vi fick verkligen uppleva the real thing med pumpking carving tävlingar i grannskapet, höstbjudningar, överdrivet dekorerade hus och riktig treak or treat som var en fantastisk och familjär upplevelse – det må se läskigt ut men där är det ändå med sån värme och omtanke liksom – vi har inte hajat heeeelt i Sverige hur vi ska organisera oss kring det här märker man och i år är det ju dessutom inställt med bus eller godis….

 

Hur som – något jag är avis på MEN jag ändå blir för snål för att inspireras av att verkligen göra själv är hur MYCKET dekor de har i USA, det är liksom inte bara en pumpa utan MASSOR och jag önskar jag hade varit lite mindre snål mot mig själv och gott loss lite mer så här….

 

 

Kanske att jag unnar oss det nästa år? Och börjar i tid? Jag är ingen fan av orange så jag vill typ sätta fram det idag och ta bort det på söndag, haha. Sen är jag redo för julen som sagt!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Mia

    Haha, ja visst blir man avundsjuk på amerikanernas fantastiska dekorationer och engagemang. Dock har vi det ju inte i oss och när vi försöker göra något halloweenigt blir det ju ändå lite svenskt sparsmakat. Vi är som vi är! Jag har dukat upp en halloweendessert på kaminen, som inte är tänd, med lite torkade löv och tända ljus. Jag är ju ändå svensk!