Levande ljus och mys – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Levande ljus och mys

 

Hej onsdag från mammas och pappas soffa där jag precis serverats kaffe och pepparkaksmuffins, mmmm. Behövde bli lite ompysslade efter senaste 5 dygnens omvälvande känsloberg och dalbana. Det har hänt mycket privat och jag har hunnit gå mina intensiva skoldagar också och idag ska jag iväg till Malmö och spela in ett samarbete så den där återhämtningen i tystnad som är så viktig för mig att planera in har liksom inte kunnat prioriterats här vilket jag känner av så att få landa mjukt här lite innan jag kör in till Malmö kändes så himla skönt. Bästa mamma och pappa!

 

 

Tittaaa, ser det inte ljuvligt ut?!! Jag gick en lång promenad i regnet igårkväll för att rensa hjärnan och det hade börjat dyka upp ljusslingor här och där och till och med någon liten adventsljusstake (sån som inte är så julig utan mer ljus liksom) i något fönster och jag kände pirret i mig men ockås att jag redan är efter – jag har inte ens hunnit få upp några ljusslingor i trädgården och det vill jag priotera i helgen!! Nu är det ju Halloween i helgen först men på söndag ska jag vända runt det till lite ljuvlig julfeeling…

 

 

Åhhh så här vill jag göra – såg någon som la upp en så fantastisk bild på ett bad hemma med en massa levande ljus – alltså MASSOR och då blev jag också inspirerad, jag vill köpa massa ljus och liksom mysa loss nu hemma.

 

Men först måste jag iväg och jobba, hoppas ni får en fin dag!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.