En helg i skogen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

En helg i skogen

Hej och glad fredag!!

Jag befinner mig faktiskt i en stuga en bit utanför Katrineholm för en tjejhelg med min syster och våra två vänner och jag tänkte ta helt ledigt från både bloggen och instagram också och bara mysa runt i mjukiskläder, plocka svamp i skogen och laga god mat och prata och vila här med dem hela helgen….

 

 

Förra helgen såg det ju ut så här när vi tänkte bjuda våra vänner på irish coffe och kanelbullar på stranden – men de behövde styra om så då körde vi det med barnen i trädgården. Urmysigt och jag som äääälskar vispgrädde har kommit på att irish coffe är ju hiiimla trevligt och gör det extra lyxigt att bjuda på…

 

Så nu får vi väl se om jag kan få till en irish coffe här i skogen i helgen!

Så länge vill jag säga TUSEN TACK för alla era otroliga kommentarer, dms och mail på senaste inläggen kring mina tankar inom personlig utveckling, älskar dialogen med er och är sååå himla glad att ni vill att jag fortsätter skriva spontant på känsla “som att man få hänga med i mitt virrvarr av tankar” , så fint att ni gillar det och att jag kan fortsätta göra min grej så som jag gillar det – win/win!! TACK för all feedback!!!

 

Och nu önskar jag en riktigt härlig helg! Jag ska njuta sååå av denna mysiga tjejhelgen i stugan, känns otroligt att vi fick till det att vara här och jag och syrran har redan pratat non stop 5 timmar i sträck på vägen upp för vi minns inte när vi någonsin umgicks utan barnen omkring oss senast. Så många fina samtal redan.

 

Kärlek!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Tina

    Du som älskar apelsinchoklad borde prova att göra kaffe karlsson. Den innehåller cointreau, baileys och kaffe förstås. Sedan grädde på toppen. SMASKENS!