Flow eller inte i vabbandet – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Flow eller inte i vabbandet

Hej från vabbdag 2 – en med lite mindre flow än vabbdagen igår tyvärr och det beror på att jag blev tvungen att jobba lite parallellt med att ta två telefonmöten, ringa och maila och avboka och omboka några grejer akut och att jag helt enkelt inte hade 100% fokus på att bara följa August så som igår. Och min hjärna mår SÅ dåligt av att balansera att göra två saker samtidigt så här numera, det märks så himla tydligt nu när jag har skörare dagar – det är då jag inte kan stänga av ena eller andra ljudspåret utan allt tas in samtidigt som jag pratade om i podden..,.

 

 

Hur som – tillbaka till vabbdag 1 igår för den var fantastiskt mysig!! August hade ju lite feber i 12 timmar i helgen men har varit feberfri sedan dess så det är en frisk och pigg August jag haft igår och idag och igår lekte vi massor hemma och tog oss ut på två promenader med vagnen och lekte länge på lekplatsen….

 

 

Det är så kul att umgås själv med honom nu – OM man släpper allt vad “måsten” som hjärnan kan hitta på heter alltså för att följa honom och bara vara med honom och inte med båda barnen samtidigt gör att man verkligen uppmärksammar hans personlighet på ett helt annat sätt. Och han är SÅ rolig och småbusig med glimten i ögat denna lilla kille… Och bestämd med kort stubin och dåligt tålamod men det visste vi ju innan, haha.

 

 

Och Charles hade haft det fantastiskt kul på förskolan försäkrade han mig om och var så nöjd med beslutet att gå trots allt – och när vi hämtade hem honom så hade de sånt roligt lekflow här hemma så jag kunde slänga ihop middagen i lugn och ro och skjuta in lite i leken emellanåt… Här har Charles byggt en strand med alla ljusa filtar och plädar och ett hav med den blå filten och så lekte vi att vi var på stranden och spelade spel som han hittade på nya regler till.

 

 

Tadaa – här har ni havet och stranden!! Sen kom kvällen och läggningen gick rätt åt helskotta men mer om det en annan gång – ibland blir det så och det var skittufft men slutade bra och vi alla tre hann både skratta och gråta och somna tryggt till slut – och vi växte lite till allihopa tror jag.

Idag är sista vabbdagen för den här gången tror jag och Rickard är hemma ikväll på nattningen så om jag bara slutar jobba nu och fortsätter fokusera på att vara i nuet så blir det nog en fin-fin eftermiddag det här tror jag!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.