Johanna Kajson

Jag firar 10 år idag!

Alltså hej och HURRA för jag firar 10 år som bröllopskoordinator just idag!!!

 

 

Och jag bestämde mig för att fira…. Jag skulle ju ha en stooor fest för att fira men det sket sig, så nu bestämde jag mig för att Kajson Event AB firar Johanna Kajson på sin 10åriga bröllopsdag – idag för exakt 10 år sedan koordinerade jag nämligen mitt allra första bröllop och det var mellan Mia och Martin som också firar 10årig bröllospdag idag! HURRA! Det är tennbröllop så jag skickade presenter till dem i veckan som de skulle få öppna på morgonen av sin bröllopsdag, presenter från Svenskt Tenn kändes givet och att det skulle vara gjort av tenn… Och så köpte jag faktiskt samma sak till mig själv som minne.

 

 

Tänk att det gått 10 år sedan denna bilden togs på detta absolut magiska brudpar!! Jag är så tacksam för att dessa två inspirerande, roliga, engagerade människor blev mitt första brudpar för de satte verkligen takten för hur jag ville jobba och hur jag villa skapa drömbröllop! Jag har skrivit om hela min bolagsresa på mitt Greatweddings instagramkonto som öppnades idag igen, så scrollar ni till botten och läser texten på varje bild så får ni veta vad som hänt i bolaget under dessa 10 åren – kul va?

 

 

Hur som, Mia och Martin skickade en film från deras frukost med barnen imorse (vi lärde ju känna varandra efter bröllopet – innan kände vi inte varandra alls men nu är vi vänner for life, det blir lätt så med Mia och Martin….) och de filmade när de öppnade paketet det stod tydliga instruktioner på utsidan om att de inte fick öppna förrän på bröllospdagen och i låg detta men också ett personligt brev på varje liten låda… Tennbröllop – det är SÅ coolt!

 

 

Och här är mitt lilla tennlöv som jag unnade mig och jag tyckte texten som fanns i ett av Majas plagg från hennes kollektion var så passande så jag sparade den till mitt eget paket – miles are covered one step at time… SOM det stämmer och det ska man inte glömma bort – det är 10 års slit för att stå där jag gör idag. Så himla fint att fira mig själv lite för jag glömmer lätt det eftersom jag är ensam i bolaget – hade det varit ett stort bolag hade man ju styrt upp en massa firande för alla anställda med champagne, ballonger, tårta och grejer! Så i veckan bestämde jag mig för att minsann göra det ändå – för mig själv.

 

 

I förmiddags jobbade jag med min bolagsresa på GreatWeddingskontot och sen när jag äntligen var klar med det så gick jag ner och tog ett dopp i havet i solen. Det är helt fantastiskt väder och jag kände mig faktiskt lite yr av att ha gått igenom allt jag gjort och hur det varit de senaste 10 åren… TRO FAN JAG ÄR TRÖTT tänkte jag när jag äntligen tryckte på knappen för att publicera – jag har jonglerat så enormt mycket både i bolaget och privat. Så jag tog ett dopp i havet, gick hem och duschade och sen mötte jag upp mamma och pappa på Barporto där jag bjöd dem på champagne och löjrom till lunch för att fira och framförallt tacka dem för all uppbackning och stöttning dessa 10 åren. Det hade aldrig gått utan dem – inte bara med fysisk hjälp som barnpassning, bärande eller att jag fått låna deras garage som lager utan framförallt för att jag alltid fått bolla med dem. Mamma är en grym projektledare och hon styr alltid upp min hjärna – jag har ju inga kollegor så min familj har liksom fått agera kollegor och bollplank jämt.

Så jag tog på mig paljettpolo och päls och skrev till dem att klä sig varmt så vi kunde sitta ute och njuta i solen. Och så tog jag med flaska champagne till dem att ta med hem som tack för allt – de blev superöverraskade och sa efter att de kände sig firade – och det är dem värda!

 

 

Och när jag kom hem var där en ballong på dörren och en liten hyacint som de hade överraskat mig med, så fint och jag blev SÅ glad. Ballonger var ju det jag kände saknades, haha.

 

 

Och här sitter jag nu och skriver till er med ett litet glas champange på bordet och fransk, härlig musik i bakgrunden… Rickard hämtar barnen och när de kommer hem ska vi ha glassfest för att fira, vilken fantastiskt härlig 10årsdag det blev!

 

 

10 år, wow. Nu ska ni snart få veta vart nästa roliga utveckling i bolaget tar vägen för om bara några veckor börjar på den där utbildningen jag drömt om i 5 år! Jag kan, jag vill, jag vågar.

 

Ha en magisk fredag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.