Johanna Kajson

Det flödar

Suddigt, blurrigt men mysigt och härligt… Här har ni mig imorse efter min luuugna frukost vid tända ljus och en podd på här hemma i ett tomt, tyst hus. SÅ skönt för min hjärna-  och SÅ skönt att min huvudvärk äntligen börjat lätta. Ser ni det i mina ögon? Något har verkligen släppt!!

 

 

Osminkad och trött men lite mer FRI!!

 

Idag ska jag köra en bröllops-frågestund LIVE på min instagram vid 20:00, det vore SÅ kul om ni kikade in och hängde med mig där, kommer dricka bubbel och svara på era frågor och det har kommit in en hel hög redan vilket är superkul. Det är ju fortfarande lite corona-kaos i bröllopsbranschen och jäklar vad vi sliter som jobbar med detta… Alla leverantörer och småföretagare som försöker pussla och fixa så det blir som bäst för brudparen men som samtidigt tappar ett helt års omsättning, just nu sitter jag i en sits där jag bokar om en hel hög med bröllop för andra gången. Urtrist men det finns inget att göra något åt.

 

 

Sen är där ju nya brudpar också och det är SÅ kul att göra bröllopskonsultationer där man kör uppstarten med brudpar och bollar alla deras idéer, tanker, rädslor och ger tips och råd. Igår var en magisk sådan, det är så mäktigt ändå med mitt jobb och de 10 åren jag nu gjort det. Att jag inser att hälften av jobbet nu är att tala av erfarenhet, att kunna ge trygghet och insikter och berätta hur det faktiskt går till – DET är liksom det många bokar mig för nu. Erfarenheten. Jag ömsar lite skinn i bolaget som ni vet och klurar på hur jag kommer ut på andra sidan och det känns spännande. Men ÅH så kul konsultationen var igår och SÅ KUL DET SKA BLI IKVÄLL!

 

 

Igår var som sagt en bra dag, båda barnen var på förskolan och Rickard på sitt kontor och jag jobbade hemma och en sväng hos mamma och hann med både lunch i solen och osteopaten på lunchen. SÅ VIKTIG DEN DÄR TIMMEN VAR!! Hos min osteopat, det var så mycket flöden som lossades och jag blev alldeles varm om kinderna under behandlingen och efter. Och jag fylldes av lyckokänslor att det äntligen vände – jag har varit lite fast i ett mörker av fysisk smärta men även sorg och en känsla av att jag varit ARG men igår lossnade allt lite på samma gång. Kanske var det PMSen som släppte också – oavsett så firade jag med en glass utanför dörren när jag kom hem för jag ville verkligen ta in att NU KÄNNS DET BÄTTRE. Precis här och nu så känns allt bättre.

Skönt.

 

Sen spelade jag tennis själv på kvällen, de andra kunde inte så det blev privatlektion igen och det är slitigt som tusan men ett roligt tärningspass – även om jag tycker det är roligare när de andra är med för jag spelar tennis dels för att att lära mig något nytt och att priortiera att komma hemifrån samma tid en gång i vecken men framförallt för det sociala med mina vänner och nu börjar det bli lite ensamt så jag klurar på om tennisen var något jag behövde när jag hade fått mitt andra barn eller om det är något jag kommer fortsätta med framåt  – eller ska jag kanske börja dansa igen? Så länge kör jag denna och nästa tennisterminen som riktigt bra träning och det ÄR ju kul när jag väl är där och när väl slagen sitter.

Nu- tillbaka till jobbet, har på tok för mycket att göra idag och försöker behålla lugnet och liksom beta av en sak i taget i lugn och ro.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Linda

  Hej där och go kväll, skönt att din huvudvärk börjar släppa jag vet hur det är att ha migrän och det är ingen rolig historia men ditt verkar vara mycket mer illa än migrän.
  Jag blir lite nyfiken vad gör man hos en Osteopat och känner du att du får resultat av behandlingarna? Jag brukar gå till Naprapat ibland men antar att detta är något helt annat.
  Kram Linda

  1. johannakajson

   Usch nej, min är inte migrän (var migränbarn så vet hur det är, iiih för det med!! Har du provat alla nya migränmediciner som finns, verkar finnas grymt mycket bra!!!) – det är SÅ svårt att förklara vad en osteopat gör men jag känner resultat DIREKT när jag är hos henne, där på bänken så för mig har det varit en lifesaver – man måste prova själv!! Mitt tips är att kolla upp en rekommenderad och certifierad (VIKTIGT!!) osteopat där du bor och boka ett första möte och gå dit och prova, de förklarar hur det funkar och man testar, det kan ta ett par gånger innan det klickar i systemet första gången men det är OTROLIGT när det gör det – du behöver dock klicka med din osteopat så det är SÅ viktigt att er kemi funkar. Och kolla som sagt på osteopatförbundets hemsida så den är certifierad på riktigt. Lycka till!!

  1. johannakajson

   Jag har fortfarande aldrig provat men är SÅ sugen!! Utmaningen är att få ihop 4 pers en gång i veckan, vi har varit 4 som är med i tennisen men oftast är vi 2 på plats, kanske 3 någon gång men lika ofta bara jag ensam så känns som en omöjlighet att få med 4 pers varje vecka och man kan ju liksom inte spela om man är tre…