Äntligen ensam! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Äntligen ensam!

Innehåller annonslänk

 

 

Hej från mitt kontor!!

 

 

Äter frukost, ska jobba heela dagen och barnen är på förskolan och Rickard är i Lund på sitt kontor OCH hela huset städas av vår superstäderska – gissa om jag känner att den här dagen kan inte bli annat än BRA!!! Ni som följer mig på instagram (@johannakajson) vet ju vilket totalt psykbryt jag hade igår här hemma på Coronaskavet, haha.

Det var så SKÖNT att få ut frustrationen dock, Rickard skrattade bara åt det och åt mig och han störs sig ju aldrig på mig kom vi fram till så även under detta frustrationsskrik så ryckte han på axlarna och höll med – vi behöver jobba på olika kontor 4 av 5 dagar i veckan så kanske det är mysigt på fredagen sen att jobba hemma båda två, eventuellt. Jag orkar inte höra hans möten hela tiden och han får ingen energi av mina ångeststön när jag sitter i mailen eller mina långa mentorsamtal med mina elever och vi har ju ingen input utifrån att dela med oss av eller prata om eller inspireras av när vi bara är här hemma i detta huset hela tiden.

 

 

Därför var det så kul att cykla iväg på föräldramöte igår, haha. Hade på mig min fina topp från Majas kollektion på Gina (finns kvar här, tips!! Kommer använda den SÅ mycket) och satt och lyssnade på Charles fantastiska pedagoger som berättade allt om hur deras veckor ser ut, vilka projekt de jobbar i, vad de övar på och hur de hanterar kompissamtalen, att alla är lika värda, att alla kan leka med alla och alla kan ha på sig vad man vill och alla dessa stora viktiga frågor som bollas runt varje dag nu när de är en 5årsavdelning. SÅ otroligt arbete de gör i denna pedagogiska verksamhet, vi var så sjukt imponerad alla föräldrar. Och efteråt pratade vi av oss ute i den friska men varma luften en extra halvtimme, fina samtal om vilka utmaningar vi ser i föräldraskapet nu.

Väl hemma hade jag lite kvällsjobb och idag är det verkligen en riktigt intensiv men rolig jobbdag med mycket bröllopsjobb. Ett bröllop som ska bokas om igen men det har gått bra och vi har fått till ett nytt datum och ett helt nytt brudpar som jag ska göra en bröllopskonsultation på, superkul!

 

Ljuvlig dag utanför fönstret, jag ska till osteopaten på lunchen och få hjälp med min huvudvärk och ikväll blir det tennis. UNDERBARA ONSDAG!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.