“Kan själv” och den ni alltid frågar om… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

“Kan själv” och den ni alltid frågar om…

Innehåller annonlslänkar

 

Nu har jag och August varit och lekt en massa och han har sovit, så här går vi och håller varandra i handen mest hela tiden nu, lilla STORA plutten och jag… igår entrade vi fasen “kan själv” och nu ska ALLT göra själv, haha.

 

Foto Maria Broström

 

 

Får ju ALLTID frågor om den där tröjan så nu när jag såg att Afound hade tre tröjor som är som dem ni aalltid frågar mig om när jag har på mig mina så tänkte jag att jag kan tipsa! Först ut den perfekta randiga från Arket på 50%, slå till illa kvickt så den inte tar slut säger jag bara…

 

 

Sen i mitten den där ljuvliga blå collagetröjan, kolla här för bättre bilder – och även den från Arket med 49% rabatt, briljant. Collagetröjor är verkligen min hemmaoutfit i höst och det jag slänger på mig vid hämtning och lämning och nu har jag unnat mig nya fräscha och får alltid frågan var dem är ifrån.

Och sen är det ju den mest perfekta som ni alltid frågar allra mest om. Den beige, lite längre SÅ MJUKA men ändå sjukt snyggt stylish tröjan som man kan ha på sommaren som sin “slänger över villket plagg som helst” tröja men framförallt nu på hösten som sin myströja som man ändå känner sig snygg i. Denna beige ovan är minsann också från Arket – de kan sina tröjor de och även den på 50% rabatt nu – funkar som klänning till bara ben också. SÅ värd!

 

Foto Maria Broström

 

Nu ska jag fortsätta fokusera på eftermiddagsleken med August och snart ska vi hämta Charles som var taggad på förskolan idag.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.