ÄNTLIGEN kom regnet! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

ÄNTLIGEN kom regnet!

Hej och glad fredag från mormors gamla, vackra blus som jag bar igår!

 

 

Visst var min mormor cool? Älskar att frossa i hennes kläder, igår firade vi min syster som fyllde år. Alltså vi var hemma hos henne och gav henne pakt och åt Alex smarriga mat till kvällsmat, ÄLSKAR hans matlagning. Om jag får ha en överraskningsdag någon gång eller möhippa eller 40årsdag eller nått där man ska överraska mig så önskar jag mig att han lagar middagen på lunchen eller kvällen som min kock.  Igår gjorde han som en fattigriddartoast med ost i och rom och smetana och rödlök ovanpå – ahhh! Jag som ÄLSKAR mackor dog lite… Sen var det någon typ sashimilax med edamebönor och någon asiatisk majonäsröra, mmm.

 

 

Just det ja – mynta var det ju också. HUR GOTT? Och enkelt egentligen, några frön ser jag där på tallriken nu också… Det är verkligen alltid såsen som är grejen – Alex kan såser!! Ser inte i närheten av så gott ut som det var.  Syrran då, hon var så stilig och hade fått ett bud skickat till sig som jag tyckte var fint, enkelt med vit kartong och röd tejp ju när man ska skicka något – tips.

 

 

De var ballonger i, hur kul att skicka? Rickard och August fick stanna hemma för August är ju förkyld och sen stannar vi hemma i helgen så får Rickard och Charles köra upp till Småland för att gå på kalas där. Är rätt mysigt att dela upp barnen ju, att bara ha egentid så med ett så dem kommer ha det kanon och vi kommer ha det kanon här hemma och jag hoppas huvudvärken som äntligen börjat lätta lite fortsätter släppa – nu spöregnar det här utanför och åskar och jag känner redan hur det lättar, phu.

 

 

Som alla andra har jag organiserat kylen och städat och torkat ur allt – skönt att rensa lite. Next up är frysen för avfrostning och det känns urjobbigt för det blir ju aldrig minusgrader här så jag vet inte var vi ska sätta allt… Får laga upp all mat vi har i den först helt enkelt – pax för glassen! Eller egentligen pax för en ny kyl och frys, SMEG är snygga men de är fasiken för små – vi köpte ju en dryckeskyl att ha i tvättstugan så där har vi mer plats numera vilket varit räddningen men åååh vad jag drömmer om en STOR kyl och frys – typ en med french doors eller nått. Rickard gillar våra svarta och är rädd att det kommer se för stort ut med stora så vi får klura lite till, haha.

 

Hur som, jag vabbar idag och nu sover August så jag jobbar undan allt jag kan i rasande tempo, har lite för mycket deadlines nu men försöker hålla undan det till när August sover eller när Rickard tar honom och jag jobbar eftersom han också jobbar hemma denna veckan… Vi hjälps åt med vabben helt enkelt men tar inte ut någon vabb-peng när vi gör så här såklart.

 

 

Men nu – smygäta godis och dricka cola zero och jobba med ett samarbete, från att alla samarbeten stängdes ner helt februari-augusti så har det rasat in förfrågningar med kort deadline nu i augusti – känns som alla marknadsavdelningar verkligen förstått hur extremt bra exponering man bör passa på att jobba med om man har möjlighet i höst. Jag har tackat nej till MASSOR ska ni veta, sååå otroligt mycket förfrågningar jag får som jag inte känner att jag kan stå för eller som jag inte använder eller så mycket jag känner att ni inte skulle ha intresse av, jag försöker plocka ut godbitarna och att verkligen göra själva samarbetena roliga – hoppas ni känner det! Som att käka ost i bröllopsklänning eller spela in vloggar där jag provar mormors kläder. Riktigt kul uppdrag att jobba med och roliga produkter för er också hoppas jag.

 

Okej – åter till godisskålen. Glad fredag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Frida

    Det känns alltid som att du står bakom dina samarbeten till 100% och de är så välgjorda och bra. Det märkas att du tycker om produkterna/tjänsterna vilket gör det väldigt genuint. Hade LÄTT velat ha dig som ambassadör för mitt företag (om jag haft något 🤪). Glad fredag och njut av godisarna!! Ska alldeles strax göra samma sak!