#Takeherpicture – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

#Takeherpicture

Godmorgon från min kopp kaffe här vid mammas och pappas pool där jag placerade mig för förmiddagskontoret idag efter lämningen på förskolan…

 

 

Fick med mig CINKs nya kaffemugg av ägaren Elle – så fin och så bra att ta med sig istället för engångsartiklar. Släpps nu i veckan i shoppen tror jag!

 

Jag skulle iväg och posta lite material till våra nya Great Weddings Academy elever så då stannade jag här på vägen för att köra lite kontor här när vårt hus städas av världens bästa städerska och mamma och pappa skulle ändå in till sjukhuset en sväng så här är lugnt och skönt (inte för att de är så stökiga annars, haha). 

 

 

Igår cyklade jag och hämtade barnen med cykelvagnen i gen på förskolan och sen lämnade vi av C hemma på Rickards hemmakontor och så cyklade jag och August vidare till stranden fast längre bort från oss för att möta upp min vän Linnéa som fångade denna bilden på oss. Jag hade med mig kaffe i termos och hon hade köpt världens godaste smörlängd till fika och så badade vi i de höga vågorna och han snacka två timmar en helt vanligt tisdag. Urmysigt och jag är glad att jag lyssnade på min hjärna som känner sig lite överväldigad och trött att jag INTE skulle cykla ner till stranden med båda barnen själv och ha koll på dem bland sand, blåst och höga vågor när jag samtidigt ville föra hela konversationer med Linnéa. Hjärnan blir överkokt då för tillfället – och August njöt ju såå av att vara med själv och var superglad och lagom busig.

 

 

Linne fångade denna bilden på oss när vi gosade efter badet – så fint att få såna här vardagsbilder på en, måste bli bättre på att fota såna till andra också för Linnéa gör alltid det till mig. Blir alltid så glad när jag får en hög med bilder efter <3.

 

 

Och kollar här, vi pratade om #takeherpicture/ #tahennesbild som är så klok text skriven kring att folk – ofta MÄN bör bli bättre på att fota livet, vardagen, semestern och allt det där utan att man ska be dem. Och Linnéas man Balder kom ner för ett dopp efter jobbet så då fångade han oss tre här – precis så!!! På en promenad tillbaka mot byn…

 

#TAKEHERPICTURE:

 

Fint ju – idag väntar lite bröllopsjobb och academyjobb och sen hämtar jag barnen tidigt och så kör vi till Borstahusen på minisemester – hurra! Förskolan var stängd imorgon så vi tog ledigt på fredag med ju och kör 4 dagars semestermood nu igen – det blir helt perfekt! Det ska fiskas krabbor, ätas från fiskaffären och lekas på vinden och så komma mamma och pappa imorgon också så då ska vi till Erikstorp innan vi kör hemåt igen imorgonkväll och leker semester här hemma på fredag.

Men först – jobbdag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.