Bamseland och klänning med fickor – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Bamseland och klänning med fickor

Innehåller annonslänkar

 

Helloo från denna lilla ljuvliga skjortklänningen MED FICKOR!! Älskar klänningar med fickor…

 

Kan vara den perfekta sommarklänningen för småbarnsmammor va? Fick ett dm från en tjej som skulle amma hela sommaren som också blev förtjust – då tipsade jag om denna blåa också. SÅ fin.  Älskar Lindex! och älskar att vi har det här i Höllviken, haha.

 

Denna kan vara en kandidat till midsommarafton kanske…

 

 

Visst var den fin?

 

Hur som, i måndags önskade Charles åka till Vellingeblomman efter förskolan så det gjorde vi – jag hade tänkt köpa några sommarblommor att plantera men det blev inget av det, haha. Däremot så besökte vi Bamses nya värld på baksidan bland dinousarierna och kaninerna och det var supermysigt. August tjoade BAMSEEE och SKUUUTT och var superglad han med, väl värt ett besök i sommar om ni är i närheten!

 

 

Jag hade gärna åkt till Kålmården och deras lite mer rejäla Bamses värld dock, jag har aldrig varit på Kålmården så det är en sak som liksom står på min önskelista att göra någon gång… Men så länge är det mysigt att kunna springa omkring här.

 

 

Mamma var också med så hon tog lite bilder eftersom jag mest fick bära runt på August som kräver att jag bär honom, är med honom, han hänger i mitt öra och har rätt kort stubin just nu… Det är ju så med de små som snart fyller 2 år så jag försöker verkligen känna empati med allt han går igenom men det ÄR ju slitsamt samtidigt helt klart. Igår grät han hela vägen hem i vagnen för att jag sa att jag inte kunde bära honom och skjuta på vagnen och ha Charles på spark – han var SÅ arg och ledsen på att sitta i vagnen så han kröp ner typ 75 gånger men vägrade då gå eller så ville han gå på andra hållet… Iiiinte så harmonisk promenad hem i solen som jag hade tänkt mig innan kan jag säga och samtidigt blev det sån enormt tryckande åskvärme så vi svettades alla tre. Phu.

 

 

Bara att hoppa i ett bad och dusch alla tre och sen mysa i soffan resten av eftermiddagen… Jag är såå trött igen och har haft ganska intensivt med jobb denna veckan så försöker lyssna in och ta genvägar. Och vila. Detta var vilosamt sent igårkväll när barnen hade somnat – att snurra blomstertejp runt barndiadem jag köpte billigt och ståltråd som jag gjorde en stomme till midsommarkransen:

 

 

Jag gör ju oftast helt utan stomme i min snabba, enkla tjoff-tjoffkrans men det finns många tekniker om man vill ha en sån där fin profesionell men göra den själv – då är en sån här ståltrådstomme smart. Och till barnen ett blomsterdiadem istället som inte göra ont.

Se alla tips och guider för att göra midsommarkrans här

 

Nu ska jag fortsätta med mina 3 bröllop jag har lite kvar att fixa med innan jag går på semester, lite “hinna innan ledigheten” nu vilket jag inte brukar ha eftersom jag brukar jobba på semestern men jag laddar för att stänga ner. Tror det blir bra.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Martina

    Kolmården är fantastiskt!

    Vi var också på Vellingeblomman och hade lite ärenden, tänkt äta där. Men min son tyckte det var en väldigt bra idé att testa deras hinderbana i trädgården och inte helt lyssna på sin mamma. Så han ramlar ner i vattnet, blir dyngsur om skor och delar av benen. Går en runda, vill köra hinderbanan en gång till. Mamma frågar lite snällt hur det gick första gången, inte bra men nu kommer det bli bra. Mamma bara okej då. Barnet tanke för andra gången ner i vattnet, denna gången tar han dock ett dopp och blir dygnsur. Vi får åka lite akut till gallerian och köpa kläder…
    ibland är det rätt bra att lyssna på sin mamma 😂😂😂