Johanna Kajson

Yoga på stranden och midsommarfest

Godmorgon tisdag – eller nej vad säger jag? Klockan är 10:46 men jag är van att blogga på morgonen så jag är van att börja så…. (Tänk fram till förra året bloggade jag 3 gånger om dagen ALLTID. Frukost, lunch, middag la jag upp inlägg som en livesändning och det var superkul men tog såklart enormt mycket tid och blev inte så himla eftertänksamt alltid vilket var det jag önskade av bloggen då – nu känns 1 inlägg om dagen när jag får feeling alldeles lagom. Man kan ju ändra sig 🙂)

SÅ – god förmiddag mina vänner! Jag har haft en mysig morgon med barnen som var peppade på att fira lite midsommarfest på förskolan idag… Charles tog denna bilden med min mobil:

 

 

Och jag tog denna bilden:

 

 

Så gulliga i skjorta på väg till midsommarfesten på förskolan…. Det blir ju ingen avslutning som vi föräldrar får vara med på i år så vi kikade på filmerna från när de stod och sjöng så fint i fjol och jag blev alldeles varm i hjärtat…. Vi får väl se om jag kan få dem att sjunga någon liten sång för mig när de kommer hem, haha.

 

 

Jag lämnade dem strax efter 09 och har haft ett mentorsamtal med en elev och förberett för dagens möte med ett brudpar som kommer hit som ska gifta sig nästa år. Det är SÅ sällan jag kan träffa mina brudpar live så det ska bli mysigt och jag har lyft ut både anteckningsblock och kaffemaskin så vi sitter där ute tänkte jag…

 

Det blir en härlig dag!

 

 

Och kolla här – igårkväll var jag på kvällsyoga i solnedgången på stranden. En timmes lugn stretch och sedan ett dopp i havet gjorde magi för stela musklar och en trött hjärna. Och det var så fint att få göra det med mamma, min syster och en vän.

 

Hoppas ni får en fin dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.