Mors dag <3 – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Mors dag <3

Hej söndag och mors dag….

 

 

Att få vara mamma till just er fantastiska söner, att just ni kom till oss efter år av slit och ofrivillig barnlöshet och rädslan för att aldrig få vara någons mor… jag är så innerligt tacksam för våra små mirakel och sänder ut tankar till alla er som kämpar för drömmen om ett barn just nu. Jag firar precis 5 år som mamma eftersom Charles fyller 5 år på tisdag och jag tog det verkligen inte för givet som ni vet…

 

 

Så till dig som längtar efter ditt barn, som förlorat ditt barn och som kämpar. Fira din egen mamma idag (om du har en bra som är värd att firas och som lever – all kärlek till alla er som inte har det så heller just idag. Förstår att det är en tyngre dag för er med <3) Sörj om du behöver att du inte är mamma och gör sånt som är svinsvårt när man har jobbiga barn – typ äta lång vinlunch på stan eller kolla serier i soffan flera timmar i sträck eller ta världens längsta dusch. Och tänk att detta kan minsann du göra bara så där idag och försök våga ha tillit till att i framtiden är det du som får en knölig liten teckning av ett kladdigt barn som precis satte en fläck på din nya pyjamas och att även det kommer bli alldeles fantastiskt.  ALL KÄRLEK TILL ER ALLA!

 

Alla gosiga bilder från en kväll framför TVn med barnen tagna av Maria Broström. Så här ser det ut de flesta kvällar här hemma, båda vill vara nära och gosa och August vill gärna hålla i ett öra… Charles lånar ut sina öron för gos när det behövs också.

 

 

Jag kan inte fatta hur omtänksamma, snälla och gosiga barn just jag fick. Även om ni vet att jag tycker det är SKITJOBBIGT emellanåt, att gnäll och gråt och skrik och missnöje är tufft (och det är det ju mest från den som inte lärt sig språket ännu…. Jag tyckte allt blev såå mycket enklare när C blev 2 så nu är vi ju på väg dit med A också….) så vet ni ju att jag älskar att vara mamma till just de här två små filurerna. Mina filurer som jag följer längst livet med sån nyfikenhet.

 

 

Bröderna Kajson. Helt otroligt ju.

 

 

Vi var iväg i helgen och kom hem vid midnatt inatt till en tom kyl så jag var ändå imponerad när jag hörde Rickard vispa grädde där nere imorse och se honom trolla fram den här frukostbrickan när de kom in till mig i sovrummet vid 09… Sovmorgon – jo man tackar!!

 

 

Och så fick jag teckningar av gullplupparna, Charles hade gjort sin på förskolan i fredags och August målade sin hemma innan vi åkte i fredags och jag hade sett båda två innan, haha. Hallonfläckar här och blöta pussar där så som livet mest är. Och en helt ouppstyrd dag utan varken lunch eller knappt mjölk till kaffet i kylen. Så kan det också vara och jag har mest lekt med barnen, planterat lite i trädgården och tagit en liten powernap med August när han skulle somna vilket var SÅ skönt. Nu klurar jag på om jag ska orka träna eller skita i det innan vi ska gå bort till min mamma och pappa för lite middag och dopp i poolen.

 

 

Hoppas ni har en fin söndag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ninna

    Man smälter så fint skrivet😭. Det är verkligen så sjukt jobbigt att ha små barn men herregud vad de kan vara underbara med. Man hade aldrig klarat av det om det inte vore hur söta de är, och när man tänker på att de inte kommer vara så små föralltid då tar man ännu mer vara på det, små hjärtan❤️