Johanna Kajson

Vitt staket och blommiga klänningar

Innehåller annonslänkar

 

Tadaaa – Louise kom på att vi kunde klippa bort nätet i vårt staket/stängsel eller vad man nu ska kalla det och sedan bygga in de befintligta SJUKT stabila stolparna som liksom sitter gjutna så det blev så galet dyrt att montera bort allt för att bygga nytt staket – istället byggde vi in det i vita plankor så att vi behåller den sinnesjukt stabila grunden men med ett vitt uttryck. ÄLSKAR DET. Blev såå nöjd.

 

 

Och igår blev det klart, gulliga små handbyggda grindar och soptunnorna inbyggda också – finally slipper jag komma ihåg att dra ut dem varje onsdagsmorgon.

 

 

Haha, så pass nöjd när Rickard skulleta med mig ut på lunchdejt idag på Bar Bistro och jag fick inviga min nya, fina klänning jag fick av syrran i födelsedagspresent.

 

 

299kr kostade den såg jag när jag hittade den och den fanns ju i flera färger. Verkligen supertips inför sommaren, älskar den!!

Sen såg jag två byMalina favoriter på dunderrea med 50% rabatt:

 

 

Den ljusgrå fanns i orange och grönt också – älskar denna modellen!! Och den vita är ju den ljuvligaste midsommarklänningen jag sett tänker jag?

 

Hur som – att få gå på lunchdejt och klä mig fint i klänning var så hiiimla härligt – vi har inte dejtat på typ hela corona-tiden känns det som och jag längtar verkligen efter att få till fler dejter med Rickard så nu har vi styrt upp så syrran ska passa våra barn en kväll så vi kan gå på dejt och jag ska passa deras barn en kväll så de kan gå på dejt. Inte helt lätt att få till i dessa tider men nu bara gör vi det – för vi kan ju faktiskt passa och lägga varandras barn så länge de är friska. Peppen på en ostron och champagnekväll med Rickard nu alltså, åhhh….

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.