Johanna Kajson

Huset är sålt!

Innehåller stolt reklam för min egen bok och annonslänk

 

Det finns mycket att fira – förra veckan såg det ut så här när mamma och pappa kom från signeringen av försäljningen av gamla huset i Eslöv – det blev en liten utmaning när Corona kom och tog hela marknaden med storm och de köpte ju huset här först men nu är det alltså sålt och en nya liten familj ska flytta dit vilket känns SÅ fint. Älskar det huset men är glad att det verkar som rätt familj köpte det – och vi firade att nu kan de flytta hit på riktigt (de har ju inte kunnat ta med sina möbler eller någonting under processen av att visa upp gamla huset). 

 

Och nu jobbar de sista dagen mer eller mindre på sina jobb och går på semester – för att sedan bli pensionärer, HURRA!! De har slitit häcken av sig på sina jobb och förtjänar sååå att sluta jobba nu även om de älskar det – så sa dem så fint att de är rädda att om de inte slutar nu så kommer de aldrig sluta. Bättre att sluta nu och börja njuta av livet med ett hus vid stranden, havet och en alldeles egen pool. Och att hänga mer med barnbarnen såklart som var huvudsyftet med att sluta jobba – vilket också corona ställt till en hel del med… De hade en önskan om att hämta barnbarnen flera dagar i veckan, kanske skulle de få sova där hipp som happ och ja – allt sånt har ju inte funnits på världskartan senaste månaderna men det kommer en tid för det med. Nu börjar vi med flytten, semestern, att lämna lägenheten i Stockholm och bara landa lite och det är dem väl värda!

 

 

Jag och syrran hade dukat fram med champagne och lite gotter när de kom hit efter signeringen. Mina föräldrar är coolast i världen!

 

 

Och gulligast – ni ser ju hur glada de blev!! Och dem – deras sätt att balansera deras enormt imponerande kariärrsresor med familjelivet, äktenskapet och hur de tagit hand om både sig själva, varandra och oss är mina största förebilder för familjeliv – och äktenskap. Skrev om det i mitt tack i min bröllopsbok som jag sitter och jobbar med idag för att uppdatera – att just deras förhållande och hur de ändå teamat genom alla år är jag så enormt inspirerad av. GRATTIS MAMMA OCH PAPPA – nu kan ni äntligen flytta in i nya huset på riktigt och ta morgondopp och kvällsdopp i havet när ni vill.

 

 

 

Och på tal om boken då… Så fick jag mailet i veckan att den ska tryckas i en fjärde upplaga – för den säljer fortfarande lika många exemplar i månaden som den gjorde när den släpptes vilket är så OTROLIGT mäktigt så idag har jag suttit och läst i den för att se om vi ska uppdatera något litet – det är ju samma bok som ska tryckas upp igen men om där är korrigeringar man hittat så rättar man till det och det är oftast inget men när jag satt och lästa i den idag så blev jag faktiskt riktigt stolt och glad och rörd – för jag tycker själv att den innehåller allt man behöver när man ska börja planera sitt bröllop. En hel guide och jag har skrivit den från mig till varje brudpar som har den i handen vilket jag är så glad att bokförlaget gick med på, den är fylld med min personlighet.

 

 

Och nu kommer den alltså ha blivit tryckt i totalt 10 000 exemplar samma år som jag firar 10 år som bröllopskoordinator – det är SÅ MÄKTIGT!!! Herregud i höst måste jag fira. Otroligt ju. Min fina bok.

 

 

 

Jag hade en tanke om att göra om omslaget men jag får fortfarande dms varje vecka om att folk tycker den är så fin så den får ligga framme, det skrivs i den, sätts post-itlappar och den står längst fram i hyllan eller ligger på bordet så jag tycker vi behåller detta fina omslaget som jag och syrran stylade även i fjärde tryckningen.

 

 

TACK ALLA BRUDPAR som planerat och planerar med boken!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Maria

  Bästa boken i världen. Lusläste den från pärm till pärm när vi planerade vårt drömbröllop och tusan vad bra det blev. Det blev exakt allt jag hade drömt om sedan jag var 5 år och hade börjat samla saker till mitt bröllop. Din bok är mitt enda tips till vänner och bekanta som ska planera bröllop.

 2. Sofia

  Ja det är tyvärr ingen självklarhet att ens föräldrar är intresserade och vill tillbringa tid med sina barnbarn. Mina föräldrar gillar idén med att ha barnbarn, men det ska vara på deras villkor och inte ta för mycket av deras tid i anspråk. Fick under mina barns uppväxt aldrig hjälp med barnen. Visserligen bor vi inte i samma stad, men de har alltid prioriterat sitt lantställe. Tråkigt att de nu inte känner sina vuxna barnbarn
  Om jag får förmånen av att få barnbarn kommer jag inte att göra om samma misstag. Trots att det var ett tag sedan jag själv var småbarnsföräldrar tror jag mig veta vad de uppskattar mest under småbarnsåren 😊

 3. Hanna

  Wow vilken lycka att få ha så närvarande och kärleksfulla föräldrar! En viss mån av avundsjuka här. Mina föräldrar bor nära men har inget jätteintresse av sina barnbarn. När vi ses är de jättefina och kärleksfulla men de har ganska fullt upp i sina liv och prioriterar inte mina barn. Och den sorgen är hemsk! Faktiskt en livssorg. Om jag någon gång får barnbarn är dina föräldrar mina förebilder, de verkar helt fantastiska!!