Utomhuskalas och pooldopp – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Utomhuskalas och pooldopp

 

Hej från långledigheten, hoppas ni mår bra!

Jag och barnen har det sååå bra och alla är friska tack och lov så vi har hunnit göra massor av roliga saker! Igår hoppade jag i min mormors gamla klänning efter en lååång pyjamasförmiddag med mys bara jag och barnen, men vid lunchtid var det dags att åka på utflykt och köpa en present till en kompis vi skulle hem till på eftermiddagen och bada i deras pool för första gången men viktigast av allt – vi skulle köpa kalasinbjudningskort till Charles som han skulle få välja…

 

 

Det blev en urmysig stund och när August sov sin nap så skrev vi inbjudningskorten, han skrev sina kompisars namn på kuvertet och jag all info på korten och han är ju så himla gullig så han väljer lite olika kort utefter varje kompis och vad han tror den vill ha så det är snarare fokus på det än vad han vill ha för några figurer på korten. Gullplupp, det är fint men jag som själv satt andra människor framför mig själv enormt mycket i livet klurar nu lite på hur jag ska hjälpa honom att ibland välja vad HAN vill. Svårt när man håller på att lära sig det själv samtidigt, haha.

 

 

Sen gick vi upp på kontoret där Charles ville mysa i gula soffan så han hämtade täcke och byggde om allt till ett flygplan och sen hängde vi där och kollade på fotbollsmål. Jag ville egentligen vara ute i solen men det var ju mitt vuxna “DET ÄR FINT VÄDER VI MÅÅÅÅSTE VARA UTEEE” beteende som ringde så jag ignorerade det och njöt av att följa Charles inomhus. Och det blev en supermysig stund.

 

Och om kalaset ja – det är ju lite si och så om kalas nu men vi har dragit ner det till extremt få barn – bara dem i hans pyttelilla årskullsgrupp från förskolan som ändå ses hela tiden och det ska vara utomhus och föräldrarna lämnar barnen så att de inte hänger här också så tror det blir typ 5 barn som ska få äta tårta och leka i trädgården en sväng OM alla är friska och allt det där. Alla är med på att vi kanske måste ställa in men det känns fint att kunna ha något slags litet kalas iaf <3.

 

 

I torsdags så badade vi i mammas och pappas pool men den var inte uppvärmd än för de ska byta vatten så vi hängde så här vid kanten medan igår när vi fick komma hem till våra kompisar som hade poolen uppe på 27 grader så hoppade Charles i och simmade runt i sin badring, även jag och August hann bada och plaska och det var en så himla fin eftermiddag.

 

 

Sen traskade vi hem till mamma och pappa igen där syrran med familj kom och så grillade vi och hade en härlig kväll där, det är lite kaos för det rivs väggar och målas och ska tapeseras och fixas där men det är härligt att vara i ett inflyttningskaos ändå – att få vara med i hela den processen liksom.

 

Mamma och pappa har hjälpt mig med kidsen massor och det är ju tacksamt att alla är symptomfria denna helgen så vi kan leka så mycket. Idag ska vi leka med Donna och Essie hela eftermiddagen och jag hoppas på att locka ner alla till stranden och till kiosken.

 

 

Just det ja, vi premiäreldade hemma hos mamma och pappa igår innan vi promenerade hemåt, jag lever i en SÅN dröm nu att de bor några kvarter bort alltså. Lyxens lyx – jag sprang liksom på mamma på Ica härom dagen, haha. Finaste någonsin att hitta henne där vid tomaterna.

 

 

Har ni en bra långhelg?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofia

    Så mysigt det låter att bo nära föräldrar och syskon.
    Tycker ditt kontor blev så mysigt med matta och soffa. Dröm att ha ett sådant hemmakontor.
    Trevlig helg!