FREDAG – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

FREDAG

Det är freeeedag!!

Och jag har redan kört lite mentorsamtal för Great Weddings Academy och sen kom det ett så himla fint födelsedagsbud från en barndomskompis till mig som startat Nimas Home som gör så himla fina grejor i kork – presenttips!! Denna yogamattan med yogablocksen i kork är urfina ju och sen fin barnen lite kul grejor som bowlingsett i kork och att vi ska odla smultron. Blev SÅ glad.

 

Även pallen som min monstrea står på får jag alltid frågor om och den är också från Nimas.

 

Och igår plockade jag och August syréner på vägen hem från förskolan, de doftar magiskt och jag flyttar med mig dem in i varje rum jag ska vara i, haha. Sov med dem på nattduksbordet inatt, helt fantastiska.

 

 

Och rosorna och lövkojan fick jag av mamma och filorga skickade lite härliga produkter – jag ÄLSKAR deras produkter och jag ska tipsa er om skrubben jag testade sen. Bästa resultatet jag sett och jag är sån som aldrig ser resultat, haha. Igår hann jag ta ett dopp i havet också, iskalla vindar men så härligt ändå.

 

 

 

Och precis nu när jag sitter och skriver så ringde förskolan och sa att August är förkyld igen och att jag måste hämta upp dem – hann ju jobba onsdag-torsdag iaf innan jag gick på VAB igen. Var kan han ens ha plockat upp den förkylningen undrar jag, han var ju frisk mån-tis-ons-tors,  SÅ SEGT.

 

Så – nu tar jag tydligen fredag med kidsen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Han är inte allergisk? Vi fick prova allergimedicin till vår son. Vi vabbade och vabbade och vabbade. Han var enbart snorig. Nu efter 1,5vecka inte snorig. Hoppas han kryar på sig!

  1. Hannah

   Samma här, snorigt barn utan fler förkylningssymtom. Nu är vi inne på andra året med allergimedicin och han mår så mycket bättre.

 2. Malin

  Nej vad tungt att börja om med vabbandet! 😩 man tror ju de skämtar när de ringer sådär efter två dagar på förskolan… han kanske bara är snorig av blåst (om det blåser där nere idag) hehe hoppas hoppas!!!