Han skippade att sova – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Han skippade att sova

Godkväll från pyjamasen och soffan, försöker rensa mailen lite snabbt för jag vill se sista två avsnitten av the split innan jag somnar för natten… Jag är sååå trött och matt och typ ledsen i själen idag, är nog endometrios-cysta-blödningen eller vad det är i kombo med en riktigt tuff vecka med traumaterapin som ligger framför mig… Och jag är SÅ ledsen att känslan och vabbandet och denna instängda evighetslånga corona-känslan krockar med denna veckan som normalt sätt är min födelsedagsvecka – jag vet.  (Jag veet – det låter töntigt men so be it…)

Imorgon skulle vi åkt till Mallorca med lilla familjen på sol och bad och vilosemester i kombination med lite rekande inför ett bröllop jag gör där nästa år (jag vet jag gör inte utomlandsbröllop men jag är tvingad av mitt brudpar, haha.)

 

 

Idag har jag vabbat men nu känns de fasiken friska så jag hoppas att vi kan sikta på förskolan på onsdag, August kände sig så frisk så han skippade att sova helt på dagen idag, haha. Jag tror inte han är redo att skippa dagsnapen rent generellt men när han inte vill så tänker inte jag kämpa med att tvinga honom – det blir lite gnälligare eftermiddagar men jag hoppas innerligt att natten blir fylld med sömn istället. Isf är det värt det (tidigare har nätterna inte påverkats alls av hur mycket eller lite han sover på dagen så vi får väl se…) 

Hur som, vi har planterat ett litet olivträd jag fick av mamma och pappa idag och så har vi varit på en lekplats för första gången på över en månad, hurra! Annars blev det mest innelek för vinden var iskall och jag var trött men det har varit en fin dag och killarna har varit på bra humör minsann.

 

 

Vi åt äpple till mellis under ett stort träd som Charles kallades Gammelträdet precis som i Bamse… Och så har vi sett Frost 2 – ÄNTLIGEN släpptes den!! Bästa vabb-presenten ju!!

 

Jag hade hoppats på att hinna köpa pioner och fylla upp hemmet med denna födelsedagsvecka men syrénerna jag plockade i Skanör i lördags tillsammans med en liten tulpan och äppelkvist får duga så länge. Jag fastnade i en tidningsintervju ikväll när Rickard kom hem från jobbet och sen hade jag noll ork att ta mig ut för blominköp och favoritaffärerna för ändamålet hade ändå stängt…

 

 

Men imorgon hoppas jag på att vi kan få träffa syrran och barnen, vi har ju varit vabbandes och fast här hemma i 2,5 vecka nu så vi längtar sååå och Essie sitter typ upp själv nu och smakar puré och grejer och jag hänger inte med. Lilla stora tjejen fyllde liksom halvåret nu!!

Men nu – the split!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.