Johanna Kajson

Glad valborg!

Glaaaad valborg fina ni!!

Vi kör valborgsbrasan här hemma nu när August sover, så mysigt att elda när det regnar och det är väl nästan tradition nu med kallt och regnigt på valborgsmässoafton, haha.

Vi fick gummistövlarna levererade imorse av en vän imorse, så gulligt ändå ju. Man klarar sig utan dem men hon snodde med sig dem när hon lämnade på förskolan imorse och vi gick direkt ut och hoppade i vattenpölarna såklart. Skönt med frisk luft efter en småtung natt.

Började min traumaterapi imorse dessutom, så tacksam att ha en så otroligt kunnig och trygg människa som ska leda mig igenom detta arbetet. Ni ser ju hur slut jag är men det känns ändå så rätt och så viktigt att bli av med skiten nu, säkert därför jag grät extra mycket igår med för jag laddade inför idag. Jag är så sorgsen över vad ungdomen Johanna fick gå igenom i så många år men nu får det vara nog med att bära runt på allt, jag fyller 34 om två veckor och det ska bli väldigt skönt att sparka ut det sista av vad den människan gjorde mot mig. Tack och hej, jag vill inte påverkas av sett mer.

Så, efter en lång dusch så är jag nu redo att fira valborg med min älskade lilla familj här hemma. Med brasa och god mat från Namu…

Bara vara.

Hoppas ni får en fin valborg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ninna

    Hej, vad är det som hände dig när du var yngre? Nästan så man får ont i magen när du skriver om terapin.. Stay strong fina du! ❤️❤️❤️