Johanna Kajson

Att gråta ut

Att gråta ordentligt är som att duscha själen, så sa Ernst och jag kan bara hålla med. Man blir alldeles ren efter…  
    Så ikväll grät jag ut ordentligt i telefonen först med syrran och sedan med mamma (och pappa på högtalaren) för jag behövde få ut alla känslor och all förvirring jag känt senaste dagarna  – vem är jag nu?  
Alla bilder av So Lovely   Imorgon är det valborg och nu när jag grät ut allt så tror jag att jag vaknar pigg och redo att fira in våren (med spöregn) med familjen imorgon…  
  Framåt….
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Caroline

  Vill säga att jag njuter varje dag av att få läsa dina fina, fina inlägg!!! Det är underbart att få läsa om både stort och smått. Se att det är fler som har det så där just nu med barn m.m Man är inte ensam. Och få inspiration av vad ni hittar på där hemma när barnen är hemma.

  Sedan dyker det upp njutbara inlägg med kläder, ditt jobb etc som man bara myser när man läser!

  Perfekt blandning för mig och peppad blir jag av att läsa allt 💕

 2. Therese

  Måste bara skriva en sak ang sömn. Vår yngste hade också långa vakenperioder på nätterna. Från 1-2 år ca var han vaken flera gånger i veckan flera timmar varje natt. Han var inte ledsen, hungrig eller så. Somnade bara inte om och då kunde ju inte vi heller sova. Så tufft när man är i det! Nu är han 6 år och vad jag kommer ihåg blev det mer och mer sällan för att sedan försvinna. Någon enstaka natt nu kan han vakna och inte somna om på en timme ungefär. Men stor skillnad mot innan.
  Håller tummarna för att det går åt rätt håll med sömnen för er!