Johanna Kajson

Sjukstugan

Förkylningen sprider sig här hemma så vi är instängda såklart och tacksamma för trädgård och möjligheten till utelek.

Vi vattnar trädgården och drar ogräs men mest spelar vi innebandy och fotboll om och om igen… och sparkar på sparkcykeln som är August nya favorit.

Igår cyklade vi en runda också, skönt att kunna bryta av dagen lite när man är så instängd, och få paus från den korta stubinen stora och små har nu. Mest små, att lära sig livets regler för fortsatt enormt mycket (nej man får inte alltid som man vill, nej man får inte springa omkring med en golfklubba inomhus, nej man får inte äta glass nu, nej man får inte kasta saker, ja man måste byta blöja när man bajsatosv osv osv… och alla dessa lärdomar blir totala skrik/gråt/panik utlopp… phu)

Men vi cyklade nästan en mil och alla var glada och nöjda under tiden. Skönt. Vi grillade tonfisk igår också, gjorde den halstrad med mig en sojasås på – såå gott!

Och inatt var den tuffaste natten någonsin med A, jag vet jag säger det ofta. Kan det bliii värrre? Japp, det kunde det, han somnade för natten 04:50 (eller nej han sov 20:30-23 men sen var vaken passet till 04:50, vi varvade att ligga bredvid honom i hans säng och höra honom babbla, snurra, PILLA och allt det där…)

Så idag är energin inte på topp här hemma, förkylda och trötta allihop men då får det nog bli genvägarnas söndag tänker jag.

Nu ska vi krya på oss!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emma

    Men era stackare ni föräldrar och lilla A. Kan inte vara lätt för någon av er att vara vaken så på natten. Får ni hjälp av läkare med sömnen? Kan man inte ge nån medicin så barnen får sova. Styrka till er alla och hoppas ni fått sova inatt.

  2. Therese

    Ville bara säga att jag tycker både blogg och instagram blivit sååå mycket bättre senaste tiden. Tycker det är härligt att följa både högt och lågt. Fint också att du gör som du tycker och inte är/känns lika ursäktande som jag uppfattade tidigare. Sååå kul att följa dig, kärlek och pepp!