Johanna Kajson

Jag är Askungen

 

Jaa.. Så här såg jag ut igåreftermiddag minsann, helt normalt ju??

 

 

Njää men SÅ kul för Donna hade kalas (i mammas och pappas trädgård och återigen så är vi bara vi i familjen och barnen håller avstånd till mamma och pappa, inget sitta i knä, gosa, ens sitta nära osv och vi är utomhus hela tiden så behöver ingen bli arg på mig för det) och hon hade valt först Disneytema men sen att man kunde vara olika figurer helt enkelt eftersom Charles ville vara Mega man, haha. De flesta av oss andra var dock hennes favoritfigurer så jag var Askungen.

Hon själv var Belle från Skönheten och Odjuret och jag älskar hennes fantasi nu – inga utklädningskläder här inte utan att vi alla tog från garderoben och var kreativa och alla gick all in. SÅ härligt!

Syrran var Törnrosa och Essie fick vara en liten svanunge, resten tror jag kanske inte bjussar på sig på bild men mamma var Yasmine från Alladin och pappa pirater från Peter Pan men bäst var Alex som hade guldglittriga tajts och beige skjorta, beige päls och något utklädningsgrejs på huvudet så han var lejonet från Madagaskar. Herregdu vad jag skrattade.

 

Mega man och Belle, gullisar. August fick vara Olof från Frost i helvita kläder.

 

 

Jag hade beställt cupcakes från Rosie the Cake Studio i Lund, såå fina ju!! Men framförallt så hade syrran bakat syltkakor som är Donnas favoriter och mormor födelsedagstårtan som syrran hade dekorerat till en Disneyprinsessa. Succé! Solen sken och när vi alla dansade (med avstånd) utomhus till Donnas favoritDisneylåtar så kändes det liiite normalt för en stund – i alla utklädningskläder, haha. För att gå all in är normalt för min familj, älskar min familj!

 

 

Det var en fin-fin kalasdag helt enkelt, nu laddar vi om för imorgon fyller min mamma år så då får vi väl ha lite utomhuskalas igen, herregud vad vi umgås ute, haha. Men jag är så glad och tacksam att vi umgås, mamma och pappa är ju ”bara” lite över 60 så det är mer att vi är extra försiktiga och mamma sa igår att hon saknade att sova och vakna med barnen och det gör verkligen de också.. Och jag, haha. För avlastningen saknar jag, de kan ju inte ens passa barnen nu såklart men att vi alla kan ses och umgås gör mig glad för det gjorde vi inte första veckorna. Tack vädret för det!

 

Nu – tömma mailen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.