Johanna Kajson

Tacksamheten varje dag

Glad skärtorsdag alla fina!!

 

 

Skärtorsdagen är här och det blev ju en spännande diskussion kring vem som köper lösgodis och inte just nu, alla gör ju som de vill och jag frågade bara helt spontant ärligt utifrån att tanken dök upp när jag satt och skrev – jag köper inte lösgodis för jag har hört ”någon stans” att man inte ska göra det nu men jag hade inte kollat upp det men det var ni ju flera här och på instagram som gjorde och det verkar som att det inte ska vara några problem enligt rekommendationerna, sedan avstår många just nu eller köper med papper på men vad det verkar så kan man ju köpa precis som vanligt. Smarr!

 

 

Barnen hittade påskpåsar gömda från sin farmor och farfar igår efter förskolan och de blev sååå glada såklart, Bamsepyssel, såpbubblor och lite gottis – Charles är inte alls samma gottegris som sina föräldrar så när dessa tre låg i påsen så valde han frukstången i första hand och sen lite russin – han fick äta allt och han sa att han skulle spara godiset ”till imorgon” fastän han vet att han ska få ett påskägg i helgen också, haha. Gullungen, jag hade ju klämt tablettasken på en sekund och allra först helt klart.

 

 

Sen grillade vi middag till dem som de åt utomhus, livet utomhus nu alltså!! SÅ LJUVLIGT!

 

 

Och medan de kollade TV med Rickard så gick jag en lång promenad med en vän jag inte träffat på länge och babblade 1,5 timme i sträck, gud så härligt. Och hon är precis som jag, stannar upp och säger tacksamhet högt längst vägen – som här vid stranden där hon bara hojtade ”Johanna – bara titta!! Andas, jag får fortfarande pirr i magen av denna vyn” och jag kände precis likadant – vi är likadana med barnen SÅ ofta. Uppmärksammar tacksamheten att vi ens kunde få barn vilket inte är självklart och det är så fint att ha vänner som är lika en själv i sånt där, som uppmärksammar det lilla.

 

Det blev en superfin kväll – och idag är en SÅ spännande dag men mer om det senare….

 

Ha en fin skärtorsdag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.