Johanna Kajson

John & Johans drömbröllop

Innehåller annonslänkar

 

 

Dagens våriga outfit och idag släpper jag ju ett nytt avsnitt av drömbröllop för tusan – nu tar vi lite paus och känner ändå lite bröllopspepp mitt i allt. För alla bröllop BLIR JU AV till slut – och de kommer vara fantastiska!! Kostymen köpte jag här på HM inför sommarens bröllop och tänkte jobba i den. Fin ihop men byxorna är fina för sig och kavajen för sig också. Fanns i 6 olika färger så det får bli dagens tips! Linnet är ju också från HM.

 

Hur som, dagens avsnitt spelades in i höstas tillsammans med min bloggkollega John Valencia som ska gifta sig med sin Johan, hurra! John är FANTASTISK och jag älskar avsnittet, framförallt Johns stiltips, jag som alltid sparkar av mig skorna under bordet fick mig en tankeställare, haha.

 

 

Lyssna på avsnittet här, det är nog ett litet energipiller i dagens gråa väder tror jag.

 

 

Ja – ni SER ju hur engagerade vi är, haha. En rolig grej är att jag faktiskt fick äran att vara bröllopskoordinator på Johns brors bröllop för några år sedan, vi kände inte varandra alls då så det kom vi på först senare att det var jag som hade hjälpt till där,  Och Johan som John ska gifta sig med har varit med på bröllopsmässorna på Grand genom många år och sjunger FANTASTISKT så honom har jag också fått äran att träffa då och då, fantastiska människor båda två och jag hoppas innerligt att kommer lyckas genomföra sitt drömbröllop senare i år!

 

Fotograf Tim Åbergh

 

Lovade ju i avsnittet att visa ringen också:

Nu tycker jag att ni ska lyssna på avsnittet här:

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.