En liten barnstol – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

En liten barnstol

Innehåller annonslänkar

 

 

Alltsåååå, jag köpte världens gulligaste barnstolar och de kom hem idag och jag är kär, haha. SÅ gulliga. Och när jag nu fick hem dem och fotade till bloggen så spejade jag i mitt annonslänksnätverk om Jotex där jag köpt dem ingick och de gjorde dem – så därav är länken till stolen en annonslänk och då kom jag på att jag kunde passa på att förklara annonslänkarna på bloggen, som kanske blir lite fler än vanligt nu i dessa tider…

Men först – stolen på Charles rum:

 

Fanns i ljust trä, grönt och blått också men Charles ville ha en svart – som våra kökstolar sa han… Urgullig och så rejäl, där fanns massor med fina barnstolar på jotex, blev kär i flera stycken! Jag har lite kvar att fixa på hans rum men det börjar verkligen kännas som ett storebrors rum nu, älskar att vara där inne!

 

 

Jag köpte också fyra små hängare till barnens jackor, jag märkte ju när vi började få hem barn på playdejts att de frågade var de kunde hänga jackan och jag har tänkt sååå länge på att sätta krokar i barnens höjd så de kan hänga upp dem men inte kommit till skott – förrän nu när jag såg dessa gulliga krokarna.

 

Okej – om annonslänkar då – ni har nog redan koll men jag tänker att det är bra att lyfta och förklara ibland så here it goes. När det står längst upp i inlägget “innehåller annonslänkar” så betyder det att jag antingen får betalt någon kron per klick – alltså varje gång ni klickar på en länk så tjänar jag en liten krona och är ni många som gillar tipset och klickar så kan det bli fler klick = mer omsättning i mitt bolag och möjligheter för mig att ta ut lön för mitt arbete i bloggen helt enkelt. Ibland är det snarare så att jag inte får betalt alls för klicket men om ni skulle handla det på sidan så får jag en liten % av köpet som tack från butiken för att jag tipsade.

NI BETALAR INGENTING – vilket är det som är så bjussigt med bloggvärlden. Att man kan läsa, inspireras, bollas och få tips helt gratis och då är det ju fint att den som lägger ner en eller flera timmar om dagen på att jobba med att fota och skriva just det vi läser kan tjäna pengar på det ibland också. Som nu – när jag hade köpt en stol och den låg med så jag kunde göra en annonslänk så att om någon av er skulle köpa för att ni gillade så får jag en liten bonus%.

 

Jag försöker dock tänka att det är just så –  att jag annonslänkar och tipsar om sånt jag ändå hade tipsat om och det hoppas jag att ni känner av. Så när jag såg att Adidas hade flashsale och typ 50% på så mycket på Afound sparade jag ner tre favoriter jag gillar och som jag tror ni skulle gilla också:

 

Klassiska vita sneakern med svarta ränder och sen den där perfekta grå hoodien med zip jag älskar och de små gulliga gazellskorna för barn – alla tre på 50% just nu. Tips!

 

Så, jag hoppas att ni kan uppskatta annonslänkarna, just nu ligger allt som har med bröllopsplaneringen i mitt bolag på paus och är helt still och det blir inga moderatoruppdrag, föreläsningar osv så då försöker jag vara kreativ och t ex jobba mer med bloggen, med tips via annonslänkar osv.

 

Är det något ni skulle vilja önska att jag tipsar om just nu? Eller skriver om?

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Vad kul för oss som sitter hemma om du lägger lite mer tid på bloggen! 😊 Kan du inte skriva lite tips på hur du lägger upp dina dagar/ditt fokus när du jobbar hemifrån? Jag gör det nu (pga bor i Stockholm) och är så ovan vid det! Har jättesvårt att hitta rutiner och både fokusera på jobbet, men också känna att “nu är det helg/kväll-då jobbar jag inte”. Om du kanske har lite tips till oss nyblivna hemmajobbare? 😊 Tack för en fin blogg!