Perfekt pyjamas, brudens nattlinne och framförallt.. – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Perfekt pyjamas, brudens nattlinne och framförallt..

Innehåller annonslänkar

 

Hello ONSDAG och hello riktig jobbdag- ÄNTLIGEN!

 

Barnen är på förskolan, pigga och glada och jag och Rickard sitter och jobba hemma, han kör mötesdag och jag kör admindag och håller bland annat på att uppdatera min hemsidan johannakajson.se där jag ville ha in lite brudpar till efter att Martina hjälpt mig bygga om hemsidan (TIPS om ni vill ha hemsidehjälp, SÅ enkelt och tydligt nu!! och snyggt!)  -Jag visar inte alla jag gjort under mina 10 år men några är med där och bland annat dessa ljuvligheter från i somras – Sara och Emanuel där det slog mig att jag kunde bjuda er på tre enkla tips utifrån deras bröllopshelg…

 

 

Här är vi efter vigseln i somras, jag försöker alltid haffa brudparet för en gemensam bild men det missas lika ofta då jag är ute på vigt på annat håll.. Här hann iaf  fotografen som tagit alla bröllopsbilder, Adam Bertalan,  fånga oss innan jag skulle plocka med mig blomsterarrangemangen som stod utanför kyrkan till festlokalen och brudparet skulle mellanlanda och piffa sig lite innan sin entré.

 

Okej – tips 1 som jag blev SÅ inspirerad av hur Sara hade valt till sin bröllopsmorgon med sina tärnor. LINNEMORGONROCKAR!!

 

 

Dessa på HM är ju schysst pris och finns i så många färger, bruden körde rosa och tärnorna mörkblågrå men man kan ju köra vitt eller ljusgrått eller vad som och detta är ju något man enklare kan använda efter än dem små siden där det står “bride” och “bridesmaid” – fin tärnpresent med andra ord!

 

Och när jag ändå spanade på linnemorgonrockarna så hittade jag det perfekta nattlinnet för er brudar – eller för oss alla faktiskt som älskar lite lyxiga, ljusa nattlinnen… Kan vara bra tips till er som planerar möhippor också, så fint att ge till bruden i present då och kostade bara 299kr.  OCH linnepyjamasen till höger som finns i flera färger. SÅ fina.

 

 

Okej – tips 2

 

 

På fredagen hade vi en superenkel middag nere i en ålabod nere på stranden och då hade brudens mor ordnat med murgröna som rankor (något jag faktiskt personligen avskytt förr men nu börjar gilla mer och mer igen…) och små ljuslyktor som vi fyllde med sand nere från stranden och just det där lokala är tipset… Bor du vid en strand – så fint att fylla med sand just därifrån, eller ta med till ditt ni gifter er för att ta med en bit hemifrån… Bor ni vid en skog du älskar – plocka omrbunke, granris eller vad som – det som känns som hemma för dig…

Eller tipset från vår frågepodd – att om man har låg budget och vill ha mycket blommor och bor så att många bor i hus och har trädgårdar,… Be alla gäster plocka blommor och lämna till er dagen innan så gör ni massor med vaser av alla blommor och sätter i mitte på alla bord – tänk vad fint för gästerna att bidra och för er att ha som en blomstrande äng.

 

Okej tips 3 – gör det enkelt för det blir så vackert när det är personligt:

 

 

Detta var som sagt fredagen och då var det ett enkelt vitt tält, långbord och bänkar och detta är ju verkligen ett så enkelt tips – lägg riktiga dukar (som här – så vackra blå) och låt någon i din familj göra dekoren och lita på dem. Brudens mamma hade gjort en skylt på en pallkrage och sytt vimplar av tyger hon hade hemma och hon frågade mig flera gånger om det var cheesy eller okej och jag ÄLSKADE det – för när någon har ordnat något till brudparet med sina egna händer så finns det inget finare. Kom ihåg det – det är så lätt att få för sig att allt ska vara så himla perfekt producerat just nu men detta – DETTA!! Det är fasiken så himla enkel grej och då blir det personligt.

 

 

Okej – det var tre snabba tips jag kom på nu när jag satt här och jobbade med dessa bilderna.

 

Hoppas ni har en fin onsdag – jag kommer nog få en chock av att inte vara ute flera timmar i solen som jag varit med barnen senaste veckan-  att ha dansparty på lunchen och få så mycket närhet och gos hela dagarna, haha. Fast idag är det ju våffeldagen så man kanske skulle göra lunchvåfflor ute i solen till lunch? Hrmm….

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. johannakajson
   johannakajson

   Den är (som jag så ofta svarar, haha) gammal dessvärre… den är från samarbetet mellan LANVIN och HM ❤️

 1. Camilla

  Hej Johanna! Jag har en fundering. Ni i er familj verkar ha så fint band. Om du har fullt upp, huvudvärksatacker eller mycket jobb som behövs göras men har barnen hemma (av olika anledningar, men just nu corona) Erbjuder din familj, mamma eller syster dig hjälp? Eller ber du om hjälp? Har super bra relation med min familj, jag stället alltid upp och de med ifall jag frågar, men ingen erbjuder sig att hjälpa mig OM jag inte frågar. Är det fel att bli ledsen? Känner att ens mamma borde se att man kan behöva hjälp i dessa tuffa tider, inte minst vilja vara med barnen. Min mamma har semster hrla veckan och jag sitter med plugg samtidigt som jag har barnen hemma för att skydda oss. Jag klarar av min situation å beklagar absolut inte mig utan blir bara ledsen när ens närmaste inte sträcker ut en hand utan att man ska behöva fråga.. Ha en fortsatt fin onsdag ❤

  1. johannakajson
   johannakajson

   Åh, just nu i coronatider så har vi inte kunnat få hjälp eller hjälpa varandra tyvärr pga rekommendationerna att mor/farföräldrar inte ska träffa barnbarnen osv :(. Så vi alla hade nog gärna försökt avlasta varandra men framförallt så saaknar vi varandra men det är som det är… men bortsett från Corona – så erbjuder vi alltid varandra hjälp, ja… ❤️

   1. Sara

    Såg din kommentar Camilla och tänkte bara säga hur det är i min familj. Just under Corona är det som Johanna skriver för oss också, mamma är i riskgrupp, jobbar inom vården och jag är dessutom gravid så jag vågar inte träffa min mamma lr låta mitt barn göra det då hon skulle kunna ta med sig ev. smitta hem. Men i vanliga fall så visst ibland erbjuder min mamma eller övriga familj hjälp men min familj är liten såna till mans att de inte riktigt förstår en tuff vardag så man måste liksom fråga dem. Det är inte jätteofta som de självmant hör av sig och frågor om de kan avlasta och på vilket sätt, Det betyder inte att de inte väldigt gärna vill! Så jag vill bara tipsa dig om att inte vara blyg för att fråga om de vill laga lite matlådor, eller bjuda över din familj/dina barn på en anspråkslös middag eller ta med barnen ut på en lekplats så du hinner köra ett pass på gymmet/slappa i soffan/tvätta.
    Ta modet till dig! Man kan inte få mer än ett nej (lr i värsta fall en dryg kommentar om att ”det är minsann inte jag som valt att skaffa barn” men en sån kommentar har jag aldrig fått från vänner och familj, tack o lov 😀