Johanna Kajson

Jag har varit modig

 

FREEEDAAAAAG!

 

 

Och jag har varit MODIG och styrt upp något jag tänkt på i flera år och igår gick mailen ut till alla dem som det kändes läskigt att fråga om de ville vara med och responsen har varit sååå fantastisk!!  NU KÖR VI! Livet är för kort för att vara rädd för ”vad folk ska tycka”.

 

 

Och på tal om det så firar jag ju 10år med mitt bolag i år och jag vill såklart fira det ordentligt på något sätt men vet inte huuur jag ska hinna planera och genomföra det… Och jag vet inte var, för jag hade ju bokrelasen för 3 år sedan på NK i ”Rosenrummet” på dagen och i en svit på atSix på kvällen och det var succé men mer mingelmysigt. Nu skulle jag gärna ha FEST och fira 10 år med Kajson Event/ Great Weddings – frågan är ju varför bolaget inte heter Johanna Kajson AB men men. Jag trodde inte så mycket på mig själv när jag startade bolaget för 10 år sedan – jag trodde nog fasiken aldrig jag skulle kunna bygga ett bolag och driva det i 10 jäkla år.

Det undrar jag om någon omkring mig trodde, skulle vara kul att fråga mamma och pappa och Rickard och syrran vad de EGENTLIGEN tänkte när jag tänkte när jag berättade att jag skulle säga upp mig och starta ett eget eventbolag…

 

När jag preppade goodiebagsen till bokreleasen….

 

 

Bröllopstårtor och bubbel – det är alltid det jag vill bjuda på, haha.

 

 

Att planera bokreleasen var så kul, jag fick som vanligt dunderhjälp av syrran som styalde – hon stylade ju hela mitt bokomslag vet ni!! Och så hjälpte hon mig på dagen att flytta och styla om mellan NK och atSix tillsammans med min praktikant Michelle som jag hade då. Vad skulle jag göra utan min familj?

 

 

I sviten på atSix fick man hämta bubbel i badkaret, haha.

 

Jo – klart jag måste fira mina 10 år som bröllopskoordinator  och egenföretagare – jag är ju stolt och glad och vill tacka alla som varit med på resan… Det får bli i höst när bröllopssäsongen är över minsann. Pax för att bjuda på bröllopstårtor och bubbel igen!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.