Johanna Kajson

Ett paraply kastades mot mig

Innehåller annonslänkar

 

 

Alltsååå – jag är såå glad och pirrig efter denna dagen!! Två workshops på G, ett enormt inspirerannde lååångt mentorsamtal med en elev som är så modig och driftig och cool och har gjort SÅN livsresa och entreprenörsresa på bara ett halvår och sen en promenad i sol till förskolan –  och en promenad hem i spöregn och hagel som fick mig att SKRATTA sååå mycket. För mitt i kaosvädret som drog över när jag fått på regnskyddet på vagnen så körde en bil förbi och ett paraply kastades ut PANG mitt framför mig. Av en annan förälder på förskolan – så där bara. Jag skrattade hysteriskt och skrek tack.

Sånt gör man för varandra hos oss, urgulligt! Och på vägen till förskolan så körde några andra föräldrar på väg hem med sina barn som jag mötte och då vinkade vi glatt – mamman visade uppmuntrande pepp att jag prioriterade att GÅ till förskolan en fredagseftermiddag och sen i vevade pappan ner rutan varpå jag tjöt GRATTIIIIS till honom som hade en stor dag på jobbet. PEPPEN alltså med alla härliga människor vi har omkring oss. Fint det.

 

Och jag själv – ja jag ska öppna en flaska champagne nu för jag känner för att fira vilken jäkla dundervecka och framförallt dunderdag jag haft på jobbet. Klätt mig fint har jag jag gjort också som ni ser – i mina nya URSKÖNA stretchjeans från Gina Tricot som jag köpte i veckan, älskar dem och hur de sitter och de kostade bara 299kr – tips. Har dem i fler färger och de håller superbra….  Och så nya toppen med pärlor på också, den kommer jag använda MÅNGA gånger är jag säker på.

Nu så – nu tar vi helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ida

    Byxorna ser riktigt sköna ut. Vad har du för strl och hur lång är du? Skulle vilja beställa på nätet, svårt att veta strl då. Jag ser ungefär ut som du i kroppen.
    Tack för en bra blogg! 🙂