Johanna Kajson

När ljuset tittar fram vill man ändra om allt

Godmorgon onsdag från kaffekoppen…

 

Idag är det tennisonsdag för mig igen, jag provade springa (jogga) försiktigt 23 minuter i måndags och det gick helt okej, haft lite ont i endometriosmagen efter men ändå under kontroll tyckte jag…. Tanken var att göra ett lätta yogapass med stretch igår för jag har såå ont i nacken och axlarna men jag fastnade istället i att byta lampor här hemma, haha. Och störa mig på min kyl och frys – jag undrade om varför jag störde mig på allt här hemma helt plötsligt och många skrev att det blir så på våren när ljuset kommer tillbaka….

 

Nu är det ju inte vår riktigt än men ändå kul att SÅ många kände igen sig att man vill röra runt i hela sitt hem helt plötsligt. Fixa lamporna som varit sönder ett halvår och sånt där. Det var hårt slit igårkväll men till slut tror jag att vi fick till det så nu har jag beställt nya och så får vi hålla tummarna för att de funkar, haha.

 

Foto från Lisa Wikstrand som hon tog här hemma någon gång för några år sedan… 

 

Känner ni också så? Att med ljuset så kommer dels energin och orken men också liiite smått frustration? Jag känner också att jag luras in till att orka boka en massa middagar och umgänge men stoppa mig klokt nog från att dra iväg sms och bjuda in för jag VET ju att jag fortfarande är väldigt, väldigt trött och måste ha myyycket luft i min kalender… Att vila måste sättas främst just nu innan hela högsäsongen drar igång och jag är bland folk dygnet runt och dessutom i en spotlight.

Så jag tar det lugnt och håller mitt schema luftigt för att de dagarna jag har lite extra energi och kraft kunna hitta på något ganska spontant istället. Som i måndags när vi körde playdejt. Ikväll väntar tennislektion och jag är ensam igen, saknar mina tenniskollegor som varit ute på jobb och projekt i en månad nu så jag kört privatlektioner…. Utvecklande men inte lika KUL liksom.

 

Drömmer om sånt här också:

 

Att ta nya familjebilder – gärna här hemma… Tycker mina absoluta favoritbilder på familjen är här hemma eller i närområdet som vi jämt rör oss i, istället för en perfekt solnedgång eller en studio… Här kom Lisa hem till oss och fotade precis när August var nyfödd, magiska bilder att ha – ser ni den blå rosetten på dörren?

 

 

Dock åkte jag på infektion och fick åka in akut den natten i feberfrossa men det visste jag ju inte här när bilderna togs. Nu är vi nog många som drömmer om lite ljus, värme och sol va?

 

 

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. johannakajson

      Åh tack snälla vad glad jag blir <3. Jag köper mycket på Ellos, Sits, Zara home, HM Home och Rum21 🙂 <3