DE FLYTTAR HIT!!!! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

DE FLYTTAR HIT!!!!

 

GLAD ALLA HJÄRTANS DAAAAG!!!

 

Vi började med mysfrukost här hemma…

 

 

Barnen hade gjort fina pyssel på förskolan som jag fick igår och jag hade dukat upp frukostporslinet med chokladhjärtan på sent igårkväll så det stod färdigt imorse när alla vaknade… Urmysigt  – och så hade vi sagt på förskolan att vi på först vid 09 idag…

 

 

Men framförallt så sov mamma och pappa över och imorse gjorde min pappa hjärtemackor med röd sylt så som när jag var liten till oss alla… DRÖM mysigt vill jag lova – Rickard fick också en hjärtemacka innan han körde till jobbet och mamma och pappa hann stanna så vi promenerade i solen till förskolan för att lämna barnen tillsammans, helt jäkla ljuvligt!!

 

Och vet ni vad vi gjorde sen på promenaden tillbaka??… Vi promenerade förbi DERAS HUS DE SKA FLYTTA TILL HÄR RUNT HÖRNET!!!! Jaaaaa ni hörde rätt, anledningen till att de ska sälja sitt hus är för att de valt att flytta hit till Höllviken för att bo nära havet och oss och ingen är lyckligare än jag!!!! I sommar kommer vi alltså kunna både promenera och cykla mellan våra hus och ses när som. Äta söndagsmiddagar lite smidigare och syrran bor ju i Malmö nu så jag har liksom efter år av splittrat häng fått min familj så sjukt nära igen. DRÖM DRÖM DRÖM.

Längtar sååå och det gör dem med såklart.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofie

  Åh vad lyxigt! Mina finns 40 mil bort så ses väldigt sällan. Är tacksam att jag har Mina underbara svärföräldrar i närheten istället!

 2. Frida

  Förstår precis känslan!
  Vi flyttade i höstas och har gångavstånd till både mormor&morfar och farmor&farfar.
  Så underbart!

 3. Rebecca

  Å vad lyxigt.
  Jag hade mina föräldrar 2km bort/20min promenad men de valde att flytta i höstas så nu har vi 35mil mellan oss. Otroligt tufft med två små (samma ålder som dina)som tyckte om att gå dit efter förskolan (de bodde 5min från förskolan) samtidigt som de måste få förverkliga sina drömmar. Orten dom flyttade till ligger närmare vårt sommarställe och tydligen hade dom en längtan efter att vi i en större stad. Önskar de tagit steget tidigare då det blev så mycket jobbigare/känslomässigt för mig, när jag sett framför mig att mina barn skulle få samma uppväxt som mig med mormor runt knuten typ.

 4. Julia

  Åh jag blir alldeles rörd för er skull. Vilken dröm att ha mormor & morfar nära ❤️ Nu har vi både farmor & morfar inom 20min men jsg miste min mamma för drygt 3 år sen & det smärtar fortfarande att mina barn inte får träffa henne. Men,, lika glad för er skull 😍 lyxens lyx!