Stark OCH skör – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Stark OCH skör

Hej från ännu en taxi!

Jag visste att det skulle bli intensiva dagar men OJ så effektiva!! Idag jobbar jag som bröllopskoordinator för ett av sommarens brudpar där min MAGISKA brud är i Sverige nu så vi kunde ha en massa möte idag. De bor i USA annars men idag har vi haft STORMÖTE och satt menyer med både kock och pastery ansvarig som är the best of the best. Så peppad på denna menyn och detta bröllop alltså!!

Igårkväll däremot jobbade jag på event som Influencer, bröllopsexpert och poddare som intervjuade på scen (berättar mer om det sen) och vi slutade jobba vid halv tio så jag var gaaanska slut får jag säga för arbetsdagen började 9:30 med möten heeela dagen. Phu

 

Foto av So Lovely såklart

 

 

Kände mig stark och cool igår efter en skör vecka så det var härligt med lite power och att få träffa sååå många underbara och inspirerande människor och brudpar.

Fick denna kommentaren på DM igårkväll:

Och den var så talande till varför jag vill visa upp alla sidor i mina sociala kanaler. För man kan lida av en kronisk sjukdom som endometrios och har skitont eller huvudvärk eller trauma i bagaget eller vara så pass högsensitiv så man blir helt urladdad och utloggad av att vara med människor så man måste vara ensam i tre dygn och SAMTIDIGT vara en entreprenör, en influencer på en scen och en mentor och liksom professionell i sin yrkesroll för där ger man ju ALLT. Det ena utersluter inte det andra!

StarkSkör liksom.

Hörs om en stund – nu ska jag äta årets första semla med min brud här!!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sofia

  Hej! En fråga om något helt annat, ursäkta OT😅

  Tittar på att bjuda min kille på någon najs brunch nere vid Skanör och såg att badhytten hade ngt i vår! Har du testat den? Har du någon annan najs restaurang för lunch eller brunch i närheten att rekommendera? Tack på förhand!!😍😍

  Ps älskar din blogg o din ärlighet!!

  1. johannakajson
   johannakajson

   Åh nej jag har inte testat den ordentligt men är säkert bra!! Lunch – BARBISTRO!! Alltid såå gott! ❤️