Att lägga in återhämtning i kalendern – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Att lägga in återhämtning i kalendern

 

Hej från skrivbordet här hemma i mjukisbyxor och SOL utanför fönstret – var var den i måndags när vi hade fotografering är frågan?!! Jag är heeelt slut idag efter inspelningsdagen i Stockholm igår, intensivt som tusan och många timmar men det blev SÅ bra och nu är jag så himla taggad på premiären och jag kommer berätta lite mer om det redan ikväll…

 

Jag hann ha många möten mellan varven igår också, här med projektgruppen för Drömbröllop, Amanda som är säljansvarig och Jessica som är projektledare. SOM hon skämmer bort mig med godis och luncher och fix under inspelningarna, bästa Jessica!

 

 

Nästa vecka väntar Stockholm igen men nu är det kontorsdag idag och imorgon och sen är jag ledig med barnen på fredag när förskolan är stängd…. Bra för på lördag ska jag upp till Nääs Fabriker och jobba hela dagen och köra bröllopsinspirationsföreläsnignen. Så det känns skönt att få gosa med barnen på fredag och igår hann jag trots allt hem till Charles innan han somnade vilket var mysigt så vi hann ligga i sängen och prata om dagen och alla hans tankar som snurrar just nu.

 

Jag har blivit så mycket bättre på att tänka in lite återhämtning i min kalender och se till att ha det tyst och lugnt omkring mig mellan såna här intensiva saker som fotograferingar eller inspelningsdagar, att respektera min hsp och mig själv och alltid sätta det i fokus – att jag ska må bra också. Inte köra över mig själv, känns så fint att saker äntligen börjar hända i hur jag tänker kring min jobbkalender, min privata kalender och mitt mående och hälsa. Coolt det där med självutveckling ju!!

 

Kika in ikväll, då ska jag berätta roliga grejer!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.