Johanna Kajson

Photoshoot en måndag

 

PHU vilken intensiv måndag men SÅ rolig…. Vi har kört pressfotograferingen inför säsongens Drömbröllop som börjar släppas snart och jag började tidigt imorse med att åka ut till Nathalie Mitovski och bli sminkad, SÅ glad att jag börjat förstå vikten att unna mig att boka duktiga makeupartister när jag ska göra sånt här.

 

 

Så efter att har piffats i hennes studio åkte jag vidare för att dra igång dagen med Michaela på So Lovely som var dagens fotograf,

 

 

Och så började vi….

 

 

Och vi hann med tusen varianter. Hon är ju expert på nyföddfotograferingar också så därför ser ni allt gulligt i studion men idag lekte vi med konfetti och glitter och mycket annat.

 

 

Tror det blir någon sån här som blir årets poddbild, längtar SÅ tills jag får se allt när hon redigerat!! Efter en stund i studion åkte vi vidare till Badhytten nere i Skanör, ett riktigt favoritställe till mig som ni vet… Där har jag firat bröllopsdagar, ätit skaldjursplatåer och i somras var det där vi alla trillade in och käkade efter vår dagsfest en onsdag så därför blev jag SÅ glad när ägaren svängde in idag och berättade att de ska börja med onsdagsbröllop om man vill, HUR cool bröllopslokal som helst. Fast idag var jag mer sugen på ett höst eller vinterbröllop där, utsikten är otrolig mitt på stranden!

 

 

Sen fick jag bjuda Michaela på lunch som tack för att hon orkade stå ut med alla mina knäppa idéer idag och nu har jag bara precis hunnit hem och tömt mailen och ska dra vidare och hämta barnen. En hel dags plåtning idag och imorgon väntar Stockholm och en hel inspelningsdag i studion – då kommer Elin Wass Hiljemark, Klara Doktorow och Elaine Eksvärd och gäster podden, något speciellt ni vill att jag ska fråga? In på mina storeis på instagram och ställ din fråga…

 

Ha en fin måndag!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.