Att vända dagen – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Att vända dagen

Allt blev bättre – och sen avslutades det med skratt!

 

 

Jo, igår efter att ha städat upp allt OCH tappat mitt puder på badrumsgolvet så det gick i kras så jag fick städa upp det också så började jag om dagen och bestämde mig för att det skulle bli en bra dag ändå. Så jag jobbade undan i rasande tempo, sminkade mig och tog på mig mina favoritstövlar och åkte in till Malmö för ett lunchmöte på Saltimporten. SÅ GOTT att äta lunch där ju, aldrig gjort det innan. Tips!

 

 

Mötet var inspirerande och spännande som alltid och när jag hämtade kidsen i min vita kappa och mina stövlar så tänkte jag HUR GÖR FOLK som har riktiga kläder varje dag? Haha. För att hämta barn på förskolan i vit kappa var väl inte optimalt och många skrev till mig att de byter både skor och jacka i bilen efter lämning och innan hämtning. Smart ju.

 

 

Det var ju tulpanens dag igår så väl hemma hade jag köpt några tulpaner att ljusa upp januarimörkret med och sen kom syrran och systerdöttrarna för eftermiddagshäng med mig och killarna. Kaosigt och mysigt som vanligt.

 

 

Jag har städat bort julen men advents-snöflingorna får faktiskt stanna kvar… Det blir för mörkt utan   även glasgranarna som ser ut att vara gjorda av is får stanna lite till… De är mer vinterpynt och vintern har ju inte ens börjat än här nere i Skåne! Såg snödroppar som kikat upp från gräsmattan igår, undra om det ens blir någon snö här nere i år?

 

 

På kvällen hade jag tennis och jag var ensam med tränaren för de andra kunde inte så det blev en intensiv, tuff men rolig privatlektion. Phu, träningsvärk i benen idag för vi matade boll efter boll. Urkul och när jag kom hem så hade jag och Rickard en så himla rolig kväll innan vi somnade med mycket skratt och mycket jobbpepp för varandra – det kom ur en enormt ångest men vi tog tag i den och bara vände det. Så allt slutade i skratt. Ljuvligt.

 

Inte visste jag väl då att jag skulle vara vaken mer eller mindre heeeela natten….. Phu, så idag är både nacken skör och huvudvärken dunkande så det får bli lunchvila istället för luncpromenad eller lunchyoga tror jag… Fast nacken och ryggen hade behövt lite värme och stretch…

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.