Morgonkaos – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Morgonkaos

Morgonen börjar här….

 

 

Inte så inspirerande men det blev en liten kass start på dagen – först dra ut alla lakan i August säng pga olycka imorse och renbädda där och sen kom två helt nya städerskor hit efter att jag haft samma i typ 3 år så det blev mycket med introduktion, ett strykjärn som inte var rengjort så det satte fläckar på skjortan så jag satte med på Charles rum för att jobba undan och spillde då ut en hel kopp kaffe över hela hans säng, natduksbord osv osv. SUCK.

Nattduksbordet ska vi iofs byta ut, VAR hittar man fina nattduksbord till barn?? Behöver lampor till barnens rum också nu när jag städat bort julen, SÅ mörkt ju.

Så här sitter jag nu på golvet med högar omkring mig och hela jag luktar kaffe. Och huvudvärken…

 

SÅ – här gäller det ju att ladda om och börja om. Helt.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. J

  Tur att dagen blev bättre sen!
  Vill tipsa om Ikeas kuber som man kan sätta på vägen. Smidigt att ha böcker i tex. Och snyggt att slippa benen på golvet. Finns i lite olika färger..

 2. Elin

  Usch, seg start! Hoppas det lättat under dagen. 🌻
  Kids concept har en fin ljusgrå lampa i tyg som ser ut lite som en rislampa. Man får köpa till en sladd. Mysigt ljus i den tycker jag.
  Jag har köpt lådor i trä (typ små, små äppellådor isch) också ljusgrå och ställt två på varandra. Inuti har jag ställt böcker, lite som en liten bokhylla. Och ovanpå en liten sänglampa. Ikea har haft en fin på barnavdelningen som ser ut som en uggla.
  Haha, oj vad många tips….du får bortse från tipsen om det blev för många 🙈