Jakten på en perfekt pyjamas – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Jakten på en perfekt pyjamas

Hello från kaffekoppen.

 

 

Jag jobbar i pyjamasen en stund nu, kändes mjukt att inte dra igång dagen när killarna hade åkt utan bara i lugnt flow ta en kopp kaffe och öppna mailen… Pyjamasen är sååå gammal från ASOS och alla mina fina pyjamaser börjar ge upp nu ser jag, min älsklings från Lindex som jag matchat med killarna gick sönder förra veckan och jag försöker hitta nya fina men det är SÅ svårt. Kräsen med den perfekta pyjamasen helt klart, scannat hela Asos flera gånger senaste halvåret i jakten på den perfekta vinterpyjamasen men icke….

 

Idag är dag 8 (9?)  på min yogaresa med Adriene och det ser ut att vara ett mjukt, vilosamt pass vilket passar mig perfekt för jag är trött idag…. Det var terminstart på tennisen igår och jag har yogat 7 dagar i rad vilket varit SÅ skönt för min kropp och det känns verkligen redan bättre och som något som är helt rätt just nu… att komma tillbaka “HOME” till min kropp och stärka ryggen och hållningen och stretcha massor. MEN jag tappade fotfästet lite dag 6 när det var en dag med extremt mycket magträning och glömde bort att INTE köra över min kropp så det har jag fått sota för… Det var mycket situpsfeeling och planka och på natten inflammerades endometriosmagen enormt och jag har haft ont och sett ut som en boll sen dess. Min osteopat sa ju att jag INTE skulle träna magen så nu men så glömde jag bort det i stundens hetta i tisdags för jag var bara så GLAD för att få känna mig stark. Men nu känner jag mig svag och straffet kom som en påminnelse att jag ska vårda min kropp, stärka och lyssna – INTE pusha. Så att köra “heal” passet idag var ju helt perfekt.

 

Charles sa imorse att han var såååå trött och det känner jag att jag är också, August med efter en skitnatt som Rickard tog alla 4 vakentimmarna på och därför är såklart min superhjälte till man också trött även om han lyckas fighta emot det och dra iväg till jobbet och prestera ändå. Hjälte. Jag har mötesfri dag idag så allt bröllopsjobb kan betas av i lagom tempo tack och lov. Första arbetsveckan skojar man inte med men nu är vi snart igenom och det är helg igen. Kämpa alla!

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jeanette

    Köp lily-pyjamasar på change och du kommer aldrig någonsin vilja köpa något annat. Jag är numera såld även på deras morgonrockar, också lily! Bäst, bäst, bäst!!!