Back to work – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Back to work

Godmorgon från…. vardagen?

Ja det är ju back to work som gäller och jag har tänt ljus och köpt rosa tulpaner för att lätta upp den något tunga känslan det kan vara att öppna datorn efter en lång ledighet och verkligen börja jobba igen på riktigt… Jag har rensat bland mailen lite under ledigheten såklart men verkligen fokuserat på att mest vara ledig och att det är ok att komma tillbaka och inte redan vara “ikapp” utan att som alla andra -börja idag och beta sig framåt under veckan så kaanske man är “ikapp” till helgen..

 

 

När jag och Rickard var iväg gick vi igenom våra kuvert med målen för 2019 och utvärderade lite och sen satte vi våra drömmar och mål för 2020… Vi gör alltid det och det ger en skön riktlinje på vart vi i familjen och teamet är på väg… Vi har en för jobb, en för familj/äktenskap, en för vänner och umgänge och en för hälsa..

Och generellt handlade mina om att slow it down – INTE boka mer jobb för 2020 för jag är redan fullbokad, INTE starta nya projekt även om idéerna kommer till mig, skjuta på några projekt jag tänkte dra igång nu i vår men eftersom det är poddsäsong och högsäsong med mina bröllop och en ny GWA-grupp startade nu så måste jag fokusera på allt detta och avvakta med workshops och nya projekt till oktober som tidigast.  Min fot vill alltid trycka på gaspedalen men jag över ju nu på små pauser, good enough, att inte hinna klart den påhittade listan och att man inte ens alltid måste var SÅ effektiv. Man SKA kunna bromsa men bara när man själv verkligen vill och önskar göra det.

Även i hälsa var det att ta det lite lugnt som var med bland målen, inte att springa en mil utan snarare vila på att röra på mig så som kroppen mår bra av och ber om – inte så som min presterande hjärna vill pressa mig till. Och att leva efter årstiderna, som nu när jag önskar yoga för kroppen är öm och stel. Då gör jag det (just nu Adrianes “HOME” som är riktigt bra!! Tips!) och till våren vill jag säkert börja springa igen och då är det okej att göra det istället.

Nej nu kallar mailen, dags att börja beta av. Hoppas ni får en mjuk start på arbetsveckan <3.

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.