Vinterbad som avslut på jullovet – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Vinterbad som avslut på jullovet

Så var sista dagen på jullovet här och vi började det med att möta upp grannarna på stranden för januaridoppet för oss vinterbadare… lite blåsigt och vågor men SÅ ljuvligt efter. Bra avslut på jullovet helt klart!!

Fotade inget dock, försöker vara så ledig jag bara kan sista timmarna på detta lovet och har verkligen lagt ifrån mig mobilen mycket för att vara närvarande. SUPERSKÖNT men resulterar i noll bildmaterial till ett sånt här inlägg, fotade dock skogen på Kokkedal när jag var ute och promenerade där innan vi åkte hemåt igår…

Och när vi väl var hemma igår hade vi SÅN energi så vi orkade dra med barnen till Leos lekland för playdejt minsann. Charles åkte rutschbanan han tyckt varit såå läskig i mitt knä ett par gånger innan jag lyckades trygga honom med att han fixade åka bredvid mig själv om vi höll i handen… STORT! Vi pratar mycket om att saker kan kännas läskiga men att dem kan gå bra ändå nu – att när jag VET att det är ofarligt och jag finns där med honom så pushar vi till att våga prova ibland… som igår när han åkte rutschkanan och höll handen och det var SÅ kul, så vi gjorde det om och om igen!! (Att åka utan att hålla handen fanns inte på världskartan dock, Rickard tappade hans hand en gång och det var såååå läskigt så han blev ledsen… viktigt med kontrollen och att han själv får välja när han utmanar sig själv märker vi så babysteps framåt och känna styrkan när det funkar funkar bäst <3 )

Denna magiska lilla – eller stora?!! människa… i år fyller han 5 år, efter sommaren börjar han med sina kompisar på storbarnsavdelningen som är sista stoppet på förskolan. Känns helt sjukt faktiskt att han börjar sin sista termin på sin fina avdelning imorgon. Phu. Det är inget vi direkt pålyser redan kan jag väl säga..

Nu laddar vi för jobbstart imorgon, känns skönt att komma tillbaka till rutinerna igen och jag har SÅ kul bröllop 2020 att jobba intensivt med nu närmsta veckorna när inbjudningar ska slutställas och dekorplanerna ska sättas på riktigt.

Men jag ska försöka börja mjukt ändå… Mötesfritt och i lugn och ro här hemma, en ny grupp elever börjar Great Weddings Academy också och årets stora workshop som jag klurat på länge ska sättas… och så ska säsong 3 av podden spelas in och lanseras med roliga event – det är en hektiskt men rolig vår och sommar som väntar!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.