Nyår – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Nyår

Vi firade nyår två gånger, först med min familj den 30 november… Det blev middag som mamma lagade och jag och barnen dukade fint och så blev det skattjaktspromenad med stora barnen när vi gick ner till stranden och letade i det magiska trädet… Solen sken och det blev en superhärlig dag tillsammans,

 

 

Och en spännande promenad minst sagt….

Rickard och jag firade förresten 9 år som förlovade denna dagen, fast vi firar det med en puss för det är bröllopsdagen vi verkligen firar oss varje år så årsdagar och förlovningsdagen får vila i att vi minns tillbaka bara. Fint så. Sen kom själva nyårsafton minsann och den dagen hann både jag och Rickard träna och annars var fokus leka med barnen.

 

 

Vi spelade airhockey till frukost och lekte med alla julklapparna hela dagen. Och tog ännu en promenad i solen.

 

 

Jag preppade kvällen dessert som vi blivit tilldelade av värdparet (thank you att vi slapp förrätt eller huvudrättsuppdraget, en klassisk chokladfondant med hallonspegel och grädde passade mig perfekt. Och glassbåtar med tomtebloss till barnen!)

 

 

När August sov så städade jag och Charles av borden och stolarna och drog över skyddet inför vintern… inte för att det blir så mycket vinter här nere men borden var SÅ jäkla skitiga så det behövdes göras ändå. Och vi hade en riktigt rolig och mysig stund tillsammans…

 

 

Det firades med lite mellis minsann. Och sen kom kvällen och det var dags att åka till nya bekanta i Ljunhusen för att fira nyår så vi klädde upp oss fin-fint och gjorde oss redo för en härlig kväll.

 

 

Killarna i kostym och jag i paljetter – såklart. Denna kjolen jag köpte på Zara i våras har jag använt massor och är så himla bra plagg i garderoben, TV4 blev nerringda totalt när jag bar den i sändning i somras, haha. Den har resår i midjan så den är skön som tusan när man ska varva att stå i klackar och sippa på ett glas champagne med att krypa runt på golvet och leka med barnen. Sånt som nyår numera innehåller, haha.

 

 

Killarna var så himla urgulliga, August har Charles gamla kostym från när han var liten på ett bröllop och Charles har Mias barns gamla kostym som vi ärvt – så många bra plagg vi ärvt från dem alltså!!

 

 

Och Rickard och Charles var ju gulligast ihop  sina svarta kostymer helt klart.

 

Sen fotade jag absolut ingenting från nyårsafton, den enda bilden är denna på August och Ebba som gick omkring och höll varandra i handen. Urgulligt!

 

 

August somnade vid 21 och de andra barnen lite därefter under närmsta timmen men Charles ville och kunde inte riktigt somna så han låg i soffan bredvid vårt middagsbord och kollade på Frost fram till tolvslaget och ibland ville han att någon av oss skulle sitta bredvid och mysa så då gjorde vi det. Mitt färmsta prio är barnen så när han ville stanna inomhus vid tolvslaget för att fyrverkerierna kändes läskiga så gjorde han och jag det såklart så min puss vid tolvslaget var den mysigaste någonsin med Charles och ett tomtebloss i handen… Vi avverkade fyra stycken där inne medan vi spanade i fönsterna på himlens glittrande fyrverkerier… Sen beställde vi en taxi hem illa kvickt och var hemma 00:20 – helt perfekt i min mening för Charles somnade gott och tryggt hemma och alla hade haft en fin kväll precis så som det passade vårt lilla team bäst.

 

Hoppas ni också hade en fin nyår?

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.