Meee jul, ge mig… – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Meee jul, ge mig…

Hej och god fortsättning!!

Jag började dagen här:

Med en promenad i småländska skogen… Jag drömde om att springa men kroppen säger stopp, hade sååå ont av endometriosen inatt så det dunkade, så det blev en promenad och jag tänkte göra yoga efter men hjärnan pallade inte (det är väl då man behöver det som mest egentligen…)

Igår firade vi jul med hela Rickards familj här i Småland och den innehöll allt från dans runt den stora granen till en Tomte som spelade tipp tapp på munspel. OTROLIGT med andra ord!

Vi var julfina igen och redo att fira loss!

Barnen dansade först själva runt julgranen och sen dansade vi allihopa med. Drömmen att hugga en sån här gran och ta med in, den är från Emelies och Freddes egna mark såklart…

Spänningen med Tomten som Charles var trygg med direkt – för det var ju farfar…

Deras hus alltså, älskar det!! Det är ju Fredde som byggt det helt själv. Lika mäktigt varje gång att kliva in i.

Idag har Charles varit och lekt hos sin kusin och vi har tagit en lugn dag hemma hos svärföräldrarna. Frisk luft när de passade August och gungade och sen när han sov lååång skön dusch i lugn och ro. Börjar sakta känna att vilan lägger sig i mig och att jag börjar tanka på sömnkontor lite. Viktigt…

Nu däremot – nu har vi hämtat upp Charles och ska på hockey, tradition när vi är hemma på julen att gå på HV71 på annandagshockeyn. Kul!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.