Kontorskaos och SOL – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Kontorskaos och SOL

 

Hej från kontoret kaos, så som det oftast är inför ett årsslut antar jag…

 

 

 

Idag skiner dock solen så jag ska gå ut en kvart och gå ner till havet och andas ett par andetag där innan jag går hem och äter lunchen… Måste fånga lite solstrålar när det väl bjuds tänker jag och jag kan behöva ett break för jag har kört non-stop sen imorse här på kontoret med möten och admin-jobb. Två dagar kvar gott folk, heja ,heja!

 

 

Idag hade de julfest på förskolan så killarna fick jultröjor på sig imorse, de är så gulliga och påhittiga med julbord och dans runt julgranen och julkalender med ett barn som öppnar varje dag, gulligt! Själv ska jag ut och äta med tre tjejkompisar ikväll, vi har försökt få till det i ungefär ett år och nu är det äntligen dags. Jag ser fram emot riktigt god restaurangmat och många skratt – och en härlig cykeltur för vi ska cykla dit och tillbaka i vinternatten. Mysigt.

 

 

Det här gör mig också glad varje gång jag går ner från trappan – den gigantiska misteln jag köpt i år och den stora röda julkulan… Blir varm i själen varje gång jag går ner för trappan – det är fasiken fördelen med att vara högsensitiv. Att man kan få riktiga lyckokänslor flera gånger om dagen av såna här enkla små saker.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. C

    Tack för påminnelsen om fördelarna med att vara högkänslig! Jag är inne i en tuff period i mitt liv just nu, men i lördags tog jag med mig min son (vi är högkänsliga, båda två) och drog till Musikhjälpen. Vi grät, skrattade och fick sådana där lyckorus hela tiden. Bra musik, att vara tillsammans, äta gott och bara finnas – underbart! Heja oss alla högkänsliga!

  2. Christina

    Åh vilken härlig dag! Så mysigt med tjejkväll! 😊💓Se till att du syns på din cykel i mörkret (naturligtvis med lyse etc) men ha även på dig en reflexväst. Stor kram och ha en fin kväll. Och ja jipiiii en knapp vecka kvar. 🎄❤️ Christina