Matcha julpyjamaserna, gulligt eller hur? – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Matcha julpyjamaserna, gulligt eller hur?

Innehåller annonslänkar

 

Godmorgon i decembermyset… Lever i min julpyjamas så mycket jag bara kan med kidsen och Rickard fångade oss i soffan häromkvällen när vi kollade på julkalendern (HUR bra är den i år?! Såå mysigt ju!)

 

 

 

Charles är så oerhört mysig med August och vill alltid krama honom, mysa med honom och låta honom mysa med hans öra istället för mitt (skönt, börjar få krupp på allt pillande, haha). Så detta är ingen ovanlig syn hemma hos oss, man kan ju tro att det är tillgjort men det är det inte för jag har tydligen fått en väldigt mysig och gosig familj. Som ställer upp på julpyjamas (alla utom Rickard då alltså… Såklart…) 

 

 

Får alltid frågor om pyjamaserna och dem finns här på HM, köpte killarnas i år men såg denna nu med hjärtan också som var så fin… Min köpte jag i fjol men denna nattskjortan hade ju varit fin at matcha med i år. Tips!

 

 

Idag är det luciatåg  på barnens förskola och vi ska dit klockan fem för att se det och sedan lussefika tillsammans allihopa, HUR mysigt?! Så jag hämtar hem dem och tankar dem med en mättande smoothie först och byter om på dem tänkte jag. Charles vacklar som vanligt mellan taggad och att det är läskigt så vi har preppat med den magiska stenen igen och han känner sig trygg med det även om han måste hålla den i handen så han inte kan göra alla rörelser ordentligt vilket är lite synd (men han ville det sa han imorse, den funkade inte lika bra i fickan som jag försökte pitcha…) 

 

Och ja – jag kommer gråta när de tågar in och sjunger luciasångerna. För det är så magiskt att se alla våra barn där i gruppen som vi följer år efter år nu. Mest mina egna barn såklart men även mina vänners barn som nu blivit mina barns vänner. Ja ni fattar.

Och nu strålar solen utanför fönstret – känns som en bra dag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Louise

    Så mysigt med luciatåg. På vår förskola är det från och med iår endast de barn som ska börja förskoleklass till hösten som går luciatåg för sina föräldrar och för kompisarna på förskolan. Lite synd, men ska försöka hitta något fint luciafirande i Malmö som vi kan gå med barnen på på fredag ❤️