DE FLYTTAR HIT! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

DE FLYTTAR HIT!

Hello måndag, denna ljuvliga decembermåndag och dagen innan nobelmiddagen vilket ju är kul. Brukar ni kolla? Det är ju mest prinsesskronor och vackra klänningar jag vill spana på, haha… Drömmen om det där vackra…

 

 

Igår provbakade vi pepparkakorna från degen vi gjorde i torsdags… Den ska ju gärna stå några dygn innan man bakar den och vi konstaterade att den var SÅ god, ganska lättbakad och pepparkakorna blev galet goda i år. Så årets recept blev kanonbra och nu längtar vi tills vi ska baka med mormor och morfar och Donna såklart….

 

För nu har jag något helt MAGISKT för min egen del att berätta som jag gått och väntat på sååå länge…. Det påverkar ju inte er direkt men jag vet att ni kommer förstå hur himla, himla glad jag är över detta som händer nu i veckan.

 

 

MIN SYSTER FLYTTAR TILL SKÅNE!! Japp, det händer så mycket overkligt i mitt liv just nu som får mig att känna att 2020 kommer bli ett helt otroligt år får familjen Kajson!! Redan nu i veckan flyttar hela syrrans lilla familj ner till Malmö där de köpte en lägenhet under hösten och nu är deras i Stockholm såld och vi ska alltså bo alla i Skåne numera! De ska bo 30 minuter från oss. DRÖM!

Tror ni Donna och Charles är peppade eller? Vi kan liksom när som helst leka. OTROLIGT. Kan knappt fatta det… Och jag har haft så himla svårt att ta in det så därför har jag svårt att skriva det. för jag har liksom inte riktigt vågat tro på att det ska bli så här nu trots att de köpte lägenheten och jag har vetat det länge. Men nu går ju flyttlasset i veckan så nu får jag ju börja ta in det på riktigt.

Så här ska julbakas och julmysas må ni tro, har jobbat så mycket jag kan med mitt jobb så jag ska kunna mysa med dem nästa vecka och jobba mindre, så vi kan vara tillsammans alla för Donna börjar ju inte förskolan här nere förrän nästa år.  Lyxens lyx.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Åh vad härligt!! Min bror med familj flyttade några hundra meter ifrån oss för ett par månader sen, kusinerna går på samma avd och det är helt fantastiskt! Tycker fler o fler gör såhär och jag känner att det är ett sjukt smart sätt att få en vardag med barn o karriär att gå ihop, man måste kunna köra lite kollektiv hjälp. Vare sig det är syskon, föräldrar eller grannar. Team funkar bäst! 🙌🏻❤️

  2. Helen

    Underbart! Vi flyttade “hem” till västkusten efter många år i Sthlm. Nu bor jag 1 timme från min syster och kusiner, lyx! Men ännu lyxigare hade det såklart varit att bo i samma stad. Men det kommer! 🙂

  3. Johanna

    Åh jag hoppades att det var det du menade! 😀 så kul för dig och er familj! kanske knäppt hehe men jag förstår helt, min bror flyttar hem igen till sthlm efter plugg i vår och jag längtar sååå mycket efter att kunna hänga spontant och slippa boka resor och planera månader i förväg! Hoppas ni får riktigt bra julstök!