Lucka nummer 1: ” Årets roligaste utflykt/ aktivitet” – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Lucka nummer 1: ” Årets roligaste utflykt/ aktivitet”

Så var det dags att öppna första luckan i årets upplaga av Kajsons julkaldender (en bloggjulkalender där alla skriver ett inlägg inom samma rubrik/ämne varje dag och årets tema är “Sharing is Caring” – vill du vet mer så läs häroch dagens lucka är att dela med sig av den utflykten eller aktiviteten man gjorde under året som var roligast och som man gärna vill tipsa andra om…

 

 

Ja den stod jag ju helt klart själv för, haha. Årets aktivitet var vår egen dagsfest – så mitt tips är verkligen att hålla den dagsfest för era vänner, herregud vad roligt det var att skapa ett gungande dansgolv på Holmanäs gård mitt på dagen en onsdags i somras! Den dagen har gett mig SÅ mycket skratt och energi både före, under och framförallt efter… Kan fortfarande bli helt varm i hela kroppen när jag tänker tillbaka och känner dansen rusa i blodet. Så – bjud in till dagsfest är mitt tips nummer 1 på aktivitet.

 

Men om vi ska kika på utflykter man kan boka och åka till som vi gjort under året så är “Den blå planet” i Köpenhamn alltid ett bra tips, vi var där två gånger i somras och barnen älskar det! Perfekt utflykt när det är lite tråkigt väder och funkar ju året runt!

 

 

VI ägnade en dag åt att köra runt på Österlen, här var vi på Mandelmanns gård (ingen dunderbarnaktivtet men att åka dit och strosa runt och äta lunch på sommaren var annars ett bra tips – köp din biljett innan bara!)  Där är mycket kvar på Österlen jag vill utforska men kanske när barnen är lite större…

 

 

Här har vi nog årets härligaste utflykt – när jag och Rickard checkade in på Villa Strandvägen i Ystad som verkligen är ett SUPERTIPS!! Vi gjorde det på vår bröllopsdag och där är bara typ 7 rum och SÅ himla mysigt, intimt och lyxigt och gott. Sjukt god frukost och middag. Värt varenda krona – och så hänger man ju på i spaet inne på Ystad saltsjöbad. Dunderdygn!

 

 

Stockholm – ALLTID en bra idé – nu i juletid för att mysa runt på julmarknader, besöka junibacken eller bara alla roliga lekplatser för barnen.. Men bäst är det på våren. Som här när vi åkte båt med barnen, lekte i alla lekplatser, spelade boule och låg på filtar och latade oss. Idag vaknar vi ju i Stockholm men ska åka hemåt igen, så glad att vi kan komma hit så pass ofta ändå…

 

 

Det var lite av vad jag har gjort för utflykter i år, nu är jag SÅ spänd på att läsa era luckor i  Kajsons julkalender!!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Ellinor

    Håller med om Blå Planet, vår dotter ÄLSKADE det!! Har nog aldrig sett henne så exalterad! Ett annat tips för barn är Malmöhus akvarium, samt Malmös stadsbiblioteks barnavdelning, den är wow!

    Årets bästa vuxenaktivitet var när vårt kompisgäng tog morgonfärjan över till Bornholm med våra cyklar och cyklade över ön och bodde i Allinge och hade det helt fantastiskt mysigt och härligt med strandhäng, god mat och gott vin på Underbar, sov på mysigaste pensionatet och bara njöt. Att vädret var på sin bästa sida var såklart ett stort plus! Kändes som en veckas semester trots att vi bara var borta i ca 1,5 dygn, ska definitivt bli tradition.

    Bada på badhus som familjeaktivitet en tråkig söndag är också en hit, mitt tips är då att åka till någon mindre ort för att slippa trängas! Vi åkte till Simrishamn och totalt på badet var det kanske tio andra 🙌🏼 Stor succé!!
    Kram och glad första advent!