Touchdown Stockholm – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Touchdown Stockholm

Hurrra!!! Hela lilla familjen är i Stockholm för vår traditionsenliga julhelg här med julbordet med vårt gäng som vi håller benhårt i. Enda gången vi ALLA lyckas samlas så det känns så himla viktigt för oss.

Så då passar vi på att gå på NKs julskyltning och en massa annat mysigt under flera dagar också och varva med lite jobb, imorgon är det jag som ska iväg nu och jobba hela dagen och sen är jag ledig med barnen på fredag.

Jag flög ju upp själv med killarna för första gången och det gick faktiskt SÅÅ bra. De skötte sig galant (jag med som hade preppat med snacks, iPads, lek på flajts lilla lekplats innan och förbokade taxis…) Så himla skönt att det gick så bra, allt sånt man gör för första gången själv med barnen är ju lite stressigt i tanken innan och inför.

Hade turen att få ledigt säte bredvid oss så August satt i mitt knä vid start och landning som han ska men sen kunde vi sitta så här. Lyxigt!

Nu ska jag sova, barnen somnade gott vid nattningen och jag kände direkt hur trött jag också är så ikväll skippar jag en serie och somnar tidigt istället tänkte jag.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.