Johanna Kajson

Malmökontoret

Hej och hallå från Malmö och mitt nya kontor här… Eller jag vill ju inte ha ett kontor men NÄR jag väl är inne i Malmö och jobbar så kommer jag numera sitta på Beyond Us där detta fina skrivbordet är öppet att slå sig ner vid…

 

 

Så här sitter jag nu och jobbar undan lite innan jag ska möta upp Nea för att gå på Peter Jöbacks nya julfilm ”Jag kommer hem igen till jul” – SÅNT pirr att få gå på den med henne just idag!! Så stolt över oss som tog tag i att boka denna biodejten för om det är någon som kommer uppskatta såväl julfilm som musikalfilm som Peter Jöbackfilm så är det vi två.

 

På Beynd Us kan man shoppa och klämma och känna på fina saker också då det är ett showroom och butik i ett, CINK finns bland annat här för er som vill smita in och kolla på den barnservisen och här är Anna Goutevas fina torkade buketter. Hur ljuvliga?

 

Nu när jag sitter här och jobbar mittemot ett av de två konferensrummen så klurar jag på om jag ska ha en workshop här i vinter… jag kommer göra några bröllopsworkshops 2020 men dem blir nog i Stockholm tror jag men här vore kul att hålla en om företagande och att nå sina drömmar och mål… En företagsworkshop för småföretagare, vad tror ni om det? Eller vill man ha den bredare som en karriärscoachande workshop? Men inte kariärshetsig utan snarare hur man kan jobba och leva den livsstil man drömmer om…. Kanske får fnurla lite till på den…

 

 

 

Jag skrev ju förra veckan om att jag trivdes så himla bra med att jobba hemma i tystnad och så är det verkligen men när jag ändå är inne i Malmö och stadspulsen så passar det perfekt att mellanlanda här när jag ska jobba lite. Denna veckan börjar inspelningarna av Drömbröllopspodden igen, HURRA! På torsdag är jag i Stockholm och ska spela in 3 avsnitt… Så just nu gör jag lite reseach inför det.

 

En fin-fin tisdag helt klart.

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.