Johanna Kajson

Jobbhelg med Lars Wallin

Så var det dags igår att köra moderatoruppdraget på Världens bröllopsmässa i Norrköping….

 

 

Jag fick lite bilder från Landets Fotografer som fångade dagen och jag befann mig alltså i Norrköping dit jag åkte i lördagskvällför att förbereda mitt moderatoruppdrag och konferencieruppdrag på en bröllopsmässa där som heter Världens bröllopsmässa… Jag skulle också köra min föreläsning om bröllopsplanering som jag gjort på lite olika ställen det senaste året och den gjorde jag tidigt på lördagsmorgonen på en VIP-frukost och det var SÅ kul att få köra den igen.

 

 

 

Sen var det dags för min intervju med Lars Wallin på VIP-frukosten och det är hans klänning jag fick låna dagen till ära att bära, hur snygg? Önskar SÅ jag fick behålla den, haha.. Vi körde en intervju på frukosten och sen var jag även konferencier på hela bröllopsmässan och då intervjuade jag denna ljuvliga man en sväng till och vi hade ett härligt flow i snacket.

 

 

Lars Wallin har ju en brudklänningskollektion som faktiskt inte så var så dyr som jag hade trott så nu hoppas jag på att någon av mina framtida brudar kommer boka hans ateljé så man kan få se en av de där magiska klänningarna lite närmre.

 

 

Att köra konferencieruppdrag en hel dag tar på krafterna känner jag idag men oj så kul det var. Det är intensivt med ständiga manusuppdateringar som ska synkas och man är på alerten och i blickfånget från morgon tills man lämnar men jag en bra projektledare vid min sida som hela tiden följde mig och uppdaterade mig och mina manuskort. Så det gick bra! Tredje uppdraget för året på så här pass hög nivå som konferencier/ moderator och nu är det dags att utvärdera om det är något för mig…. och JO, jag älskar det!! För då får jag känna den där pulsen av livesändning, möta människor och skapa en härlig, trivsam stämning i intervjuerna. Oavsett om det är på en bröllopsmässa, näringslivsdag eller branschevent.

 

 

Yes, november och detta arbetsåret börjar närma sig en summering…. Det har hänt otroligt mycket för mig i mitt bolag under året och jag ser så himla mycket fram emot mitt tioende år som drar igång under 2020. Det ska firas!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.