No more fucks to give – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

No more fucks to give

Igårkväll var jag på Mia Skäringes No More Fucks To Give och det var en bergochdalbana av känslor man gick igenom när man satt där och hörde hennes ord om hur verkligheten för en kvinna är och har varit…

Det är mycket sjuka sanningar, herregud, och det är svårt att återberätta något men en så JÄVLA vidrig och idiotisk grej som hände var ganska tidigt i showen när Mia tar av sig sin röda lackdräkt för att klä på sig vanliga svarta kläder varpå hon står i trosor och bar överkropp – och EN MAN TAR SNABBT UPP SIN JÄVLA MOBILKAMERA FÖR ATT FOTA?!! Snabbt och stressat drar han fram den när han inser att det står en kvinna med brösten fria på scen. Jag och Lousie tittade chockat på varandra och jag blev så himla provocerad så jag visste knappt var jag skulle ta vägen. Respektlösheten. Han hade inte tagit en enda bild innan, det behöver jag knappt förklara va?

Suck, nog om det. Något betydligt roligare var att jag träffade en av er fantastiska läsare som stoppade mig och sa att hon älskade bloggen och jag blev så otroligt rörd och glad. Det gick rakt in i hjärtat!! Tack!!

Men, nu är ju showen snart slut men OM ni har möjlighet att se den så SE den!! Kommer säkert på tv så småningom annars kan jag tänka mig.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Alexandra

    Fina du ❤️ Ska gifta mig i sommar och är nyfiken på din bok.. du har ingen över du vill skänka till en fattig två barnsmamma ☺️☺️
    Du är bäst! ❤️ Kämpa på då kommer allt att bli bra❤️