Lillasyster föddes i fredags! – Johanna Kajson
johannakajson

Johanna Kajson

Lillasyster föddes i fredags!

Godmorgon och glad måndag och glad Novent!!

I fredags, den 1 november, så föddes Donnas lillasyster och jag har ju varit alldeles pirrig och smått tokig sedan i torsdags när allt drog igång såklart….  Och så har jag (om vi ska vara helt egoistiska vilket jag får vara i just min blogg, hehe) känt mig långt borta, bortkopplad och ledsen över att inte få vara DÄR med lilla familjen men det är ju bara helt egoistiska mosters-tankar och känslor… Förra gången när syrran var höggravid bodde vi grannar och umgicks vaarje dag, så pass så att halva värkarbetet gjorde hon hemma hos mig och Charles och när de var på BB så var jag hemma i deras lägenhet och städade och fixade med blommor och favoritsnacks och gjorde fint till hemkomsten… Och så fick jag ju träffa lilla miniDonna när hon var typ tre dagar och sen hängde vi varje dag tills vi flyttade ner till Skåne när hon var 7 månader. Så det var en speciell period för mig och syrran i livet att kunna bo så nära varandra och har Charles och Donna tillsammans typ varje dag. Det var en stor omställning känslomässigt för mig efter.

Och sen vi flyttade ner för nästan exakt 3 år sedan så har jag saknat den perioden av att bo så nära och nu längtar jag SÅ tills de flyttar ner till Skåne så vi iaf har liiite närmre varandra även om de aldrig kommer flytta hit till Höllviken eller Näset.

Hur som – nog med egoism och åter till den nya lilla powerbrudens födelsedag som ju alltså blev i fredags, hurra!!!

 

 

Hon kallades ju Glitterbebis när hon låg där i syrrans mage och nu verkar det som hon nog fått sitt namn men vi väntar lite till med det tills dem känner sig helt säkra… I torsdags skulle mamma och pappa kommit hit och bott över till fredag då vi skulle leka med killarna som jag hade tagit ledigt från förskolan MEN så hade något börjat kännas för syrran på onsdagsnatten så vi var såå pirriga på torsdagsmorgonen när hon kände efter lite och jo – mamma och pappa fick boka ett flyg upp till Stockholm istället för att vara redo att hämta Donna på förskolan. Jag facetimeade med syrran och kände direkt i hela kroppen att nu är det skarpt läge, det är nu lillasyster kommer födas, HURRA! Syrran var cool-lugn såklart, starka fina storasyster!! Hon prioriterade att kolla på Bachelor och ignorerade värkarna men fram mot eftermiddagen så började det tillta och på fredagsmorgonen så föddes lillasyster av min tokstarka powersyster. WOW. De mådde bra båda två och allt gick bra vilket jag är SÅ tacksam för – tack älskade syster för att du gör mig till moster till ännu en liten tjej.

 

 

Så det var därför vi firade med lyxpizza och champagne i fredags – och flaggor för det var ju lillaysters födelsedag, hurra!! Dem är hemma nu hos storasyster Donna och alla mår bra, Donna är SÅ fantastisk med henne och vi får söta bilder och filmer skickade till oss hela tiden vilket är tur för annars hade jag knappt överlevt. Charles sa direkt när han fick se första bilden på den lilla bebisen “åhh hon är hääär, jag saknar henne!!!”. Och så känner jag med, att jag redan saknar henne utan att ha träffat henne och vi bor sååå långt bort. MEN, vi ska upp till Stockholm redan på fredag tack och lov så nu hoppas jag att vi alla håller oss friska från förkylningar och skit så vi verkligen får komma dit och träffa hela familjen.

 

Jag – Mosti Johanna Kajson har nu två små systerdöttrar. WOW.

 

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
johannakajson

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. E

  Jag blev också moster i fredags och förstår helt din känsla, så ledsen för att inte bo närmare och man vill bara hälsa på men inte heller tränga sig på. Men får förhoppningsvis med träffa nya guldklimpen i helgen så försöker nöja mig med att kolla på alla bilder sålänge!

  1. johannakajson
   johannakajson

   ja det luriga när man bor långt ifrån varandra är ju att det är svårt att bara säga hej en timme så det känns mer intensivt och som att man tränger sig på kanske om man reser till dem för att hälsa på. Nu ska vi upp av andra anledningar så därför känns det skönt att kunna sticka in huvdet och säga hej när det passar dem OM nu alla håller sig friska vilket jag hoooppaaaaas <3